1000 kişinin tecavüzüne uğrayan kadın: Müslüman olmadığım için normal saydılar

Gerçek adını, çocuk yaştan itibaren yaşadığı korkunç olaylar nedeniyle açıklayamayan, Caitlin Spencer takma adını kullanan talihsiz kadın, 14 yaşından beri Asyalı bir çete tarafından yaklaşık bin kez tecavüze uğradığını anlattı. Caitilin yaşadıklarını yazdığı kitapta dile getirdi. Kitapta, "O adamlar, Müslüman olmayan bir kadına tecavüzü normal olarak nitelendiriyordu" diyen Caitilin "Benim dışımda da yüzlerce kız benzer olaylardan muzdarip durumda" sözleriyle durumun vehametini ortaya koydu.

1000 kişinin tecavüzüne uğrayan kadın: Müslüman olmadığım için normal saydılar
21 Eylül 2017 - 21:33
CNN 'türk'te yar alan habere göre, takma adı Caitlin Spencer olan "Please, Let Me Go" yani "Lütfen, izin ver gideyim" isimli bir kitap çıkaran talihsiz kadın, tam 15 yıl boyunca yaşadığı korkunç zulmü anlattı. Binlerce kez tecavüz uğrayan Caitilin Asyalı bir çete tarafından 15 yıl boyunca kullanılmış.

"BENİM DIŞIMDA DA YÜZLERCE KIZ BENZER OLAYLARDAN MÜZDARİP DURUMDA"

Caitilin, yaşadıklarını anlatırken bu ifadelerde bulunuyor:

"O adamlar, 

Müslüman olmayan bir kadına tecavüzü normal olarak nitelendiriyordu. Bu acımasız bir düşünce ve bir an önce sonlandırılması gerekiyor. Benim dışımda da yüzlerce kız benzer olaylardan muzdarip durumda"

 

DURUMU POLİSE BİLDİRDİĞİNDE KENDİSİNE FAHİŞE MUAMELESİ YAPILDIĞINI SÖYLEDİ

Durumu polise bildirdiğinde kendisine fahişe muamelesi yaptığını ve yaşananları suç saymadığını belirten Caitilin, İngiltere'de bazı çetelerin yaşça küçük kızlara yaşattığı zulme de dikkat çekiyor.

Olay İngiltere'deki muhalefet İşçi Partisi tarafından da yakından takip edilirken, suç duyurusunda bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum