ABD vize krizi patlak verdi! Kimleri etkileyecek?

Dün ABD'nin Türkiye vatandaşlarının vize başvurularını askıya almasından sonra Türkiye'den de aynı karar çıktı ve Türkiye'de ABD vatandaşlarının vize başvurularını askıya aldı. Karşılıklı misillemeler sonrasında bugün Türkiye'ye seyehat edecek Amerikalıların durumu merak edilmeye başlandı...

ABD vize krizi patlak verdi! Kimleri etkileyecek?
09 Ekim 2017 - 11:03 - Güncelleme: 09 Ekim 2017 - 11:08
ABD’nin misillemesine karşı misilleme olarak Türkiye’nin de ABD vatandaşlarının vize başvurularını askıya alması sonrası Türkiye de ABD vatandaşlarının vize başvurularını askıya aldı. Dışişleri ABD'den bugün Türkiye'ye gelecek olan Amerikalıların vize misillemesinden etkilenmeyeceğini söyledi.

MİSİLLEMELER HATALARINA KADAR AYNI

Vize uygulamalarının askıya alındığı karşılıklı misillemelerin resmi açıklamalarında ABD'nin Türkiye'nin açıklamasının aynı ifadeler içermesi dikkat çekti. İki açıklamada da ‘indirmek' kelimesi yerine hatayla ‘indirgemek' yazılmıştı.


Türkiye tarafından yapılan açıklama

 


Türkiye tarafından yapılan açıklama


aciklama-abd

 


İLGİLİ HABERABD'ye vize misillemesiABD'ye vize misillemesiİLGİLİ HABERSon dakika... Dolarda vize tepkisi: Aniden yükseldi! Dolar ne kadar oldu?Son dakika... Dolarda vize tepkisi: Aniden yükseldi! Dolar ne kadar oldu?İLGİLİ HABERAltın fiyatları fırladı!Altın fiyatları fırladı!

YORUMLAR

  • 0 Yorum