Abdülkadir Selvi son anket sonuçlarını açıkladı! Anketlere Afrin etkisi

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında AK Parti anket sonuçları ve anket sonuçlarına Afrin etkisini yazdı. Abdülkadir Selvi'nin paylaştığı son anket sonuçlarına göre AK Parti oy oranı yüzde 49-50 bandında.

Abdülkadir Selvi son anket sonuçlarını açıkladı! Anketlere Afrin etkisi
19 Şubat 2018 - 08:18
Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında AK Parti son anket sonuçları ve anket sonuçlarına Afrin etkisini köşesine taşıdı. 



AK Parti'nin toplumsal olaylarla ilgili anket yaptırmaya ara verdiğini ama Şubat sonu Mart başında yeniden anket yaptırmaya başlayacağını yazan Abdülkadir Selvi, süren anketlerin de olduğunu hatırlattı. Mesela; Güneydoğu’yla ilgili, yerel yönetimler ve Ege bölgesiyle ilgili araştırmaların sürdüğünü ifade eden Abdülkadir Selvi, "MHP ile girilen Milli İttifak süreci nedeniyle Güneydoğu’da yüz yüze görüşme yöntemiyle araştırma yapılıyor. Araştırma tamamlandıktan sonra veriler ışığında bir raporlama yapılarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak" ifadesini kullandı. 



Son anket sonuçlarına Afrin operasyonunun devlete ve hükümete olan güven olarak 8-9 puan getirdiğine dikkat çeken Abdülkadir Selvi AK Parti'nin oylarının ise kararsızlar dağıtılmadan yüzde 45-45.5’a, kararsızlar dağıtıldığında ise yüzde 49-50 bandına tekrar oturduğunu vurguladı.

ABDÜLKADİR SELVİ YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum