Acun Ilıcalı ile aralarında 30 yaş var! Itır Esen'den bomba ilişki açıklaması

Acun Ilıcalı ile aşk yaşadıkları haberi gündeme bomba gibi düşen Itır Esen'den, sevgililer gününe özel flaş açıklamalar geldi.

Acun Ilıcalı ile aralarında 30 yaş var! Itır Esen'den bomba ilişki açıklaması
14 Şubat 2019 - 21:05



Geçtiğimiz yıl Şeyma Subaşı ile tek celsede boşanan Acun Ilıcalı'nın adı, şimdilerde 2017 yılında Miss Turkey seçilen ardından tacı elinden alınan Itır Esen ile anılıyor. Birlikteliklerinin iş için olduğu ortaya çıkan ancak Acun Ilıcalı'nın her yere yanında götürdüğü Itır Esen'den bomba bir açıklama geldi.


Geçtiğimiz aylarda gündeme bomba gibi düşen iddialara göre Acun ve Itır Esen'in birlikte Dubai'de görüntülenmeleri kafaları karıştırmıştı. Son olarak TV 8'de yayınlanan Eser Yenenler Show'a katılan Acun Ilıcalı'yı seyirci koltuğunda izleyen Itır Esen, gözlerini bir dakika bile medya patronundan ayırmamıştı.


YAŞLANMAK İSTİYORUM

Acun Ilıcalı ile Survivor Türkiye-Yunanistan'ın YouTube programı için anlaşan Itır Esen, sevgililer günü için yaptığı bir konuşmada, "Bir ailem olsun... Biriyle yaşlanmak istiyorum” şeklinde konuştu.


Genç güzelin bu açıklamasından sonra gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Söylentilere göre Acun Ilıcalı, Itır Esen'i nereye gitse yanında götürüyor. Hatta öyle ki Itır'ın annesi de fırsat buldukça bu ikiliye eşlik ediyor ve bundan büyük memnuniyet duyuyormuş.




YORUMLAR

  • 0 Yorum