Acun Ilıcalı Survivor All Star'da yarışacak 3 ismi açıkladı! 2018 listesi belli oluyor…

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Survivor 2018'e katılacak üç ismi açıkladı. All Star olarak başlayacak olan Survivor'da eski yarışmacılar yer alacak.

Acun Ilıcalı Survivor All Star'da yarışacak 3 ismi açıkladı! 2018 listesi belli oluyor…
16 Kasım 2017 - 11:25
Uzun süredir kimlerin Survivor kadrosunda olacağı merak ediliyordu. İlk yarışmacı Beyaz Show'da açıklandı. Daha sonra Turabi kendi sosyal medyadan kadroda olduğunu açıkladı. Acun Ilıcalı Survivor All Star'da yarışacak yeni isimleri duyurdu.

Acun Ilıcalı son olarak Sema Aydemir, Merve Aydın ve Nagihan Karadere‘nin All Star’da yarışacağını duyurdu. Böylece Survivor 2018 ünlüler takımı daha önceden yarışmış Survivor yarışmacılarından oluşacak.

İşte Acun Ilıcalı’nın o açıklaması;

 

acunilicali

 




TURABİ DE SURVİVOR’DA



Daha önce iki kez Survivor’a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor’a gidiyor. Haberi Sosyal medya hesabından paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına ‘3. defa Survivor mı? ‘İmkânsız…’ dedi gururum. ‘Riskli…’ dedi. Tecrübem, ‘Manasız…’ dedi. Mantığım, ‘Yine de denemeye değer’ dedi. Kalbim… ‘Seneye görüşürüz’ mesajını yazdı.

 

survivor turabi

 


İLK YARIŞMACI: CUMALİ AKGÜL

Geçtiğimiz hafta Beyaz Show’a katılan Ilıcalı Survivor 2018’in ilk yarışmacısının Iğdır’dan İstanbul’a yürüyen Cumali Akgül olduğunu açıklamıştı.

Geçtiğimiz yıl ise Survivor 2017 şampiyonu gönüllüler takımından Ogeday Girişken olmuştu.






 


İLGİLİ HABERCumali Akgül kimdir? Survivor 2018'in ilk yarışmacısı Cumali Akgül oldu!










 


İLGİLİ HABERSurvivor 2018 All Star nasıl olacak? Ayrıntılar Acun Ilıcalı'nın Twitter paylaşımında...

 







 


YORUMLAR

  • 0 Yorum