Adnan Oktar Aracıyla kaçarken yakalandı!

Son dakika haberine göre, hakkında 'Çocuğun cinsel istismarı ve Askeri Casusluk da olmak üzere 31 ayrı suçlama bulunan Adnan Oktar'ın aracıyla kaçarken yakalandığı iddia edildi.

Adnan Oktar  Aracıyla kaçarken yakalandı!
11 Temmuz 2018 - 09:25
Kamuoyunda ‘Adnan Hoca’ olarak bilinen Adnan Oktar’a ve örgütüne yönelik sabah saatlerinde başlatılan operasyonda 106’sı kadın 235 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Adnan Oktar’ın ise aracıyla kaçarken yakalandığı iddia edildi.

Sözcü'de yer alan iddiaya göre; polis ekipleri Oktar’ı gözaltına almak için Üsküdar’daki evine operasyon düzenledi. Polis ekiplerinin geldiğini fark eden Oktar’ın aracına bindiği ve hızla bölgeden uzaklaşmaya çalıştığı öğrenildi.

2795609-640x320

POLİS TAKİP ETTİ

Oktar’ın Üsküdar’dan TEM otoyoluna bağlanıp kaçtığı, polis ekiplerinin de anbean takip ettiği öğrenildi. Kovalamacanın Sarıyer’de son bulduğu ve polislerin Oktar’ı burada aracının önünü keserek gözaltına aldığı öğrenildi.

PARTNERÇocukluk aşkıyla evlenmişti... Bu fotoğraf ortalığı karıştırdı!Çocukluk aşkıyla evlenmişti... Bu fotoğraf ortalığı karıştırdı!

Meteoroloji'den İstanbul için son dakika yağış uyarısı Meteoroloji'den İstanbul için son dakika yağış uyarısı

Adnan Oktar'ın gözaltına alındığı evde polis araması//Ek FotoğraflarAdnan Oktar'ın gözaltına alındığı evde polis araması//Ek Fotoğraflar

YORUMLAR

  • 0 Yorum