Afrin'de PKK değil, Amerika yenildi: Bizim için zafer, onlar için bozgun devam edecek..

Türkiye, Afrin operasyonu ile çok büyük bir hesabı bozdu

Afrin'de PKK değil, Amerika yenildi: Bizim için zafer, onlar için bozgun devam edecek..
22 Mart 2018 - 05:29
Türkiye, Afrin operasyonu ile çok büyük bir hesabı bozdu. Bir çokuluslu senaryoyu, bir büyük harita dizaynını, dört devleti aynı anda parçalama planlarını imha etti, boşa çıkardı. Türkiye açısından 21. yüzyılın ilk önemli jeopolitik hamlesidir bu.

Suriye üzerinden bir düğümü çözmüştür, bölgenin tamamına yönelen yabancı garnizon hesaplarını altüst etmiştir, terör üzerinden ordu kurulamayacağını ve böyle bir silahlı güçle bölgenin dizayn edilemeyeceğini, Suriye’nin bölünemeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir.

Size o cepheyi açtırmayız: Terörle değil ABD ve İsrail ile savaştık

En önemlisi de, Türkiye’ye yönelen, “Türkiye Cephesi” açmaya hazırlanan, savaşı Türkiye içlerine taşıma planları yapan, bunu terör örgütleri üzerinden servis eden, ama arkasında topyekün saldırı hazırlıkları yapanların bütün planları yerle bir oldu.

Türkiye Afrin’de terörle mücadele etmedi. Bir terör örgütüne karşı mücadele vermedi. Karşımızda olan PKK/PYD değildi. Artık bu gerçeği bilelim. Artık “terörle mücadele” diye bir kavram olmadığını bilelim. Artık bunların bir savaş olduğunu, birçok devleti içeren bir büyük hesaplaşma olduğunu bilelim. Afrin’de bize karşı savaşan bir terör örgütü değil Amerikan askeri gücüydü. İngiliz aklıydı. İsrail saldırganlığıydı. Bazı Arap ülkelerinin aptallığıydı.

İkinci gün Afrin’e gittim: ABD-NATO yığınağı gördüm

Devamını Oku 

YORUMLAR

  • 0 Yorum