Ailesinin desteğiyle bekaretini satıyor

Açık artırma yöntemi ile satışa çıkardığı bekareti için şu an verilen en yüksek teklif 90 bin sterlin. Bu da yaklaşık 450 bin lira gibi bir fiyata denk geliyor.

Ailesinin desteğiyle bekaretini satıyor
08 Kasım 2017 - 09:19
Londra'da yaşayan 26 yaşındaki Jasmine bekaretini ailesinin de verdiği onayla internet üzerinden satışa çıkardı.

Bir anda gelen fakat bir o kadar hızla gidecek olan bir üne mi kavuşmak istiyorsunuz?

Çözümü basit! Bekaretinizi satışa çıkarın.

Son yıllarda internet üzerinden satışa çıkarılan bekaret vakalarında patlama yaşandığını eminim siz de fark ediyorsunuzdur.

Satışa sunulan yeni bir bekaret haberi de Londra'dan geliyor.

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşan ve öğrenci olan 26 yaşındaki Jasmine, bekaretini internet üzerinden satışa çıkarmaya karar verdi.

Açık artırma yöntemi ile satışa çıkardığı bekareti için şu an verilen en yüksek teklif 90 bin sterlin. Bu da yaklaşık 450 bin lira gibi bir fiyata denk geliyor.

Bu parayla ev almak ya da yatırım yapmak yerine Jasmine'in bekaretine talip olanlar henüz bitmeyen açık artırmaya teklif yağdırmaya devam ediyor.

Jasmine'in ailesi de kızlarının bekaretini satışa çıkarma fikrini destekliyor.

Jasmine, bekareti için teklif edilecek en yüksek bedelle kendi işini kurmayı hedefliyor.

Soyadını açıklamaktan kaçınan Jasmine, kendisini oldukça geleneksel ve evleneceği doğru adamı bulana kadar seks yapmayacak birisi olarak tanımlıyor.

Fakat 26 yıldır beklemekten usanan Jasmine, ailesinin de desteğini arkasına alarak mutlu olabileceğini düşündüğü bir hayalin peşinden gidiyor.

27 yaşındaki Jan Zakobielski, Jasmine'in bekaretini açık artırma yöntemi ile satışa çıkardığı Almanya merkezli bir internet sitesi olan Cindirella Escorts'un kurucusu.

Almanya'nın Dortmund kentinde yaşayan ve çalışan Jan, bir kadının bekaretini yıllanmış bir şaraba ve lüks bir otomobile benzetiyor.

Sitenin yöneticisi Jan, Jasmine'in teklifinin birçok kişiyi cezbettiğini bunun sebebinin ise Jasmine'in yaşı olduğunu söylüyor.

Bir doktor tarafından da bakire olduğu onaylanan ve bu konuda belgesi de olan Jasmine'in bakire olduğundan yine de emin olmak isteyen kişi doktorunu da beraberinde getirebilir.

Açık artırma ile ulaşılan rakamın yüzde 20'sini komisyon olarak alacak olan site yöneticisi Jan, ayrıca Jasmine'in kişisel güvenliğinden de sorumlu olacak.

Açık artırmayı kazanacak olan kişi, Jasmine ile Almanya'da bir otelde görüşecek.

1,76 cm uzunluğunda ve 52 kilogram ağırlığında olan Jasmine, bekaretine talip olan herkesi açık artırmaya katılması için teşvik ediyor.

Şu ana kadar ulaşılan 90 bin sterlin rakamı biz garibanlar için oldukça ciddi bir meblağ gibi görünse de bu rakam henüz Jasmine'i tatmin edebilmiş değil.

Jasmine açık artırma ile kazanacağı para ile yarını düşünmeden yaşayacağı bir gelecek kurmayı ve birçok ülkeyi seyahat etmeyi düşünüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum