Ali Koç 'İhanet ediyorsunuz...'

Ali Koç'tan futbolculara sert sözler: 'İhanet ediyorsunuz...' Küme düşme hattına giren F.Bahçe'de başkan Ali Koç, Akhisar maçı sonrası soyunma odasında futbolcularıyla çok sert bir konuşma yaptı.

Ali Koç 'İhanet ediyorsunuz...'
11 Aralık 2018 - 19:53




1/8








İşte Ali Koç'un çok sinirlendiği ve takımla konuştuğu o anlar...


 




2/8








43 dakika soyunma odasında kalan Koç, konuşmasına İngilizce olarak başladı. Yabancı oyunculara ağır ifadeler kullanan Koç, ardından yerlilere Türkçe konuştu. Başkan Koç, "Bu tablodan utanmıyor musunuz? F.Bahçe tarihine ihanet ediyorsunuz."


 




3/8








"Koca kulüp nasıl küme düşme hattına inebilir? Biraz olsun suçu kendinizde arıyor musunuz? Taraftar sizi her yerde destekliyor. Sizin onlara sunduğunuz futbol içler acısı" ifadelerini kullandı.


 





 




 







4/8








ODACI SALİH'E SÜRGÜN



F.Bahçe'de suçlu bulundu: Odacı Salih... Kulüpte 20 yıldır görev yapan Salih isimli kat görevlisi, Samandıra'da çalışıyordu. Oyuncuların çok sevdiği Salih, eski bir Samandıra çalışanına, tesislerde unuttuğu özel bir eşyasını verdi.


 




5/8








Bunu dışarıda veren Salih, başka çalışanlar tarafından görüldü ve konu başkana iletildi. Koç da Salih'in Samandıra'dan Dereağzı'na alınmasına karar verdi.


 




6/8








GERGİN KARŞILAMA



Akhisarspor yenilgisi sonrası otobüsle İstanbul'a dönen F.Bahçe, saat 02.00'de Samandıra'ya ulaştı. Yaklaşık 30 taraftar, tesislere gelerek oyunculara, teknik heyete ve başkan Ali Koç'a tepki gösterdi.


 





 




 







7/8

 



Akhisar'a 3-0 kaybeden Fenerbahçe'de, teknik heyet futbolcular Başkan Ali Koç'un kararıyla İstanbul'a takım otobüsüyle dönmüştü...






YORUMLAR

  • 0 Yorum