Aslı'dan şaşırtan sözler: Koskocaman bir yalan…

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala ortaya çıktı. Kanal D ekranlarının kısa sürede büyük bir kitleye ulaşan yeni sezon dizisi Siyah Beyaz Aşk’ın 10. bölüm fragmanına gerçekleri öğrenen Aslı’nın sözleri damga vurdu. Peki Ferhat’a karşı pişmanlık duyan Aslı, duyduklarını onunla paylaşacak mı? İşte Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm detayları!

Aslı'dan şaşırtan sözler: Koskocaman bir yalan…
16 Aralık 2017 - 20:33
Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu! Aslı'nın tokat gibi sözleri merak uyandırdı. 11 Aralık Pazartesi günü yayınlanan son bölümde Aslı, Namık ve Yeter’in tartışmalarına tanık olmuş, ikilinin büyük sırrını öğrenmişti. Ferhat’ın gerçek babasının öğrenen Aslı’nın ne yapacağını merak eden izleyiciler, yeni fragmanı araştırıyordu. Gelen görüntülerle birlikte ilk ipuçları da verilmiş oldu. Peki yeni bölümde neler olacak? Aslı, Ferhat ve Namık'ın ayrı düşmesine sebep mi olacak?

Namık, Ferhat'ta olan değişimden memnun değildir. Ferhat'ta olan tüm değişimin suçlusu olarak Aslı'yı sebep görür. Aslı ise Ferhat'a olan hislerinde daha sıcak olmaya başlar. Yiğit'ten öğrendiği geçmiş bilgileri, Ferhat ile paylaşarak; onu ne kadar iyi anladığını ifade etmeye çalışır. 

Siyah Beyaz Aşk, merakla beklenen yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'deAslı, Ferhat ve Namık'ın ayrı düşmesine sebep mi olacak?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 
Aslı ve Ferhat'ın arasındakiler giderek duygusal bir hal alıyor. Başta Namık olmak üzere herkes farkına varmaya başlıyor! Aslı ise, Ferhat'ın intikam almasını önlemek için ona engel olmaya çalışıyor! Ferhat, kendisini vuran adamın önünde elinde silah dikiliyor; fakat, karşısındaki kişinin söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor! Aslı ve Ferhat aşık mı oluyor? Arzu, Cahit'in sakladığı olayı öğrendi mi? Ferhat, Namık'ın kendi, babası olduğunu öğreniyor mu? Hasmı, Ferhat'a hangi gerçekleri anlatıyor?


Gülsüm’ü kurtarmak için beraber hareket eden Aslı ve Ferhat, birbirlerini tanıma yolunda bir adım daha atarlar. Üst üste yaşanan gerilimden yorulan Aslı, tüm dengeleri değiştirecek bir hamle yapar ve savcı Yiğit’e her şeyi anlatmaya karar verir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum