Beğendiği kadına mesaj atıp dünyayı bedava geziyor!

25 yaşındaki Belçika vatandaşı Anthony Botta, konaklama için tek kuruş ödemeden Avrupa’yı gezmenin ilginç bir yolunu buldu. Botta bir çöpçatanlık uygulamasında beğendiği kadınlara, “Avrupa turu yapıyorum, evinde kalabilir miyim” diye mesaj atıyor. YouTube ve Instagram’da #TheZebottaLife etiketiyle yayınladığı kendi videolarını kadınlarla paylaşan Botta’nın teklifini şu ana kadar 21 kadın kabul etti. Bu sayede Botta, son iki ayda Avrupa’nın 20 şehrinde tek kuruş ödemeden konakladı.

Beğendiği kadına mesaj atıp dünyayı bedava geziyor!
06 Şubat 2018 - 09:59 - Güncelleme: 07 Şubat 2018 - 09:07
Beğendiği kadına mesaj atıp dünyayı bedava geziyor!

Şu ana kadar sadece Viyana’da “evsahibi” bulamayan Botta, “Evsahiplerimin hepsi süpermodel gibi değil. Benim de beklentilerim çok yüksek değil. Her yerde kalabilirim” diyor. Bugün İngiliz gazetelerine yansıyan ifadelerine göre Botta, "Bundan sonra Yeni Zelanda’ya gideceğim, orada kadınlar daha özgürlükçü” diye ekledi.Beğendiği kadına mesaj atıp dünyayı bedava geziyor!

Hızla takipçi sayısı artan Belçikalı Botta’nın taktiği birçok genç tarafından başarılı bulundu.Beğendiği kadına mesaj atıp dünyayı bedava geziyor!

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum