Berkay'dan Arda Turan açıklaması: Gününü görecek!

Bir eğlence mekanında eşine sarkıntılık yapan Arda Turan tarafından burnu kırılan ünlü şarkıcı Berkay, Kenan Erçetingöz'e açıklamalarda bulunarak, "Arda'ya 'Seninle helalleşirim ama şartım var' dedim." dedi.

Berkay'dan Arda Turan açıklaması: Gününü görecek!
12 Ekim 2018 - 07:34
Bir eğlence mekanında Arda Turan tarafında önce eşine sarkıntılık yapılıp ardından da burnu kırılarak hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Berkay'dan usta gazeteci Kenan Erçetingöz'e açıklamalarda bulundu.



"HESABINI VERECEK"



Arda tarafından burnu kırılan Berkay, usta gazeteci Kenan Erçetingöz'e yaptığı açıklamada "Bana bir şey olmaz' diyen Arda Turan gününü görecek. Arda'ya 'Seninle helalleşirim ama şartım var' dedim. Şartım kamuoyundan özür dileyeceksin ve sonra seninle baş başa 20 dakika bir odada kalalım, ondan sonra her şeyi silerim' dedim. Bu konunun peşini bırakmayacağım. Araya girenlerin hepsine selamlarımı gönderiyorum. Bazılarının mafyatik hareketlerle bana bir şey olmaz havalarını da kimseye yedirmem." ifadelerini kullandı.



ARDA TURAN EMNİYETTE İFADE VERDİ



Futbolcu Arda Turan, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne gelerek ifade verdi. Yaklaşık 3 saat süren ifadenin ardından Arda Turan emniyetten ayrıldı. Beşiktaş Cumhuriyet Savcısı, kasten yaralama ve silahla tehdit nedeniyle Arda Turan'ın yakalanmasını istedi. Ünlü futbolcu, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade vermeye gitti. Yaklaşık 3 saat süren ifadenin ardından Arda Turan Emniyetten ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum