Beşiktaş 2 Kasımpaşa 2 ikişer puan kaybettiler

Süper Lig'de 2. haftanın açılış maçında Kasımpaşa ile Beşiktaş 2-2 berabere kaldı.

Beşiktaş 2 Kasımpaşa 2 ikişer puan kaybettiler
19 Ağustos 2017 - 09:43 - Güncelleme: 19 Ağustos 2017 - 10:46
İlk haftayı galibiyetle kapatan iki takımın mücadelesi hızlı başladı. Maçın henüz 7. dakikasında sahneye Babel çıktı. Siyah-beyazlı ekip Hollandalı Babel'in golüyle 1-0 öne geçti.

Kasımpaşa'nın bu gole cevabı 23. dakikada geldi. Neumayr'ın ceza sahası dışından yaptığı müthiş vuruş Fabri'yi çaresiz bırakarak Beşiktaş ağlarıyla buluştu. Bu golle skora denge geldi.

İlk 45 dakikalık bölümün skorunu belirleyen ise Talisca oldu. Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Caner Erkin'in adrese teslim ortasında güzel bir kafa vuruşuyla takımını yeniden öne geçirdi.

MEDEL VE LENS İLK KEZ

Beşiktaş'ın yeni transferleri Lens ve Medel, ligin ikinci haftasında ilk kez siyah-beyazlı formayı giydi. Kasımpaşa mücadelesinin 74. dakikasında Oğuzhan ve Quaresma'nın yerine Lens ve Medel oyuna dahil oldu

TREZEGUET BERABERLİK GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmanın 78. dakikasında Kasımpaşa'nın beraberlik golü yine ceza sahası dışından çekilen bir şutla geldi. Paşa'nın yeni transferi Trezeguet iyi oyununu güzel golle süsleyerek maça 2-2'lik eşitliği getirdi. 

Maçtın kalan bölümünde eşitlik bozulmadı ve 4 gole sahne olan Kasımpaşa-Beşiktaş maçı 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ İLK PUANLARINI KAYBETTİ

Süper Lig'de 2. haftanın ilk maçında Kasımpaşa ve Beşiktaş berabere kaldı. İki takım da bu sonuçla puanını 4'e yükseltti. Böylece son 2 yılın şampiyonu Beşiktaş ligdeki ilk puan kayıplarını yaşamış oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum