Beşiktaşlı Kadın Taraftarların Adeta Kartal Pençesi Gibi Olan 13 Muhteşem Özelliği

Her takımın taraftarı apayrı özelliklere sahip ve elbette hepsi birbirinden değerli. Biz bugün Beşiktaşlı kadın taraftarların, siyah ve beyaz kadar net olan ortak özelliklerini ele aldık. Tüm Beşiktaşlı kadınlara selamlarımızla...

Beşiktaşlı Kadın Taraftarların Adeta Kartal Pençesi Gibi Olan 13 Muhteşem Özelliği
21 Eylül 2017 - 21:05

1. Bir Beşiktaşlı kadının en büyük özelliği, kafasından geçen düşüncenin aynı şekliyle ağzından çıkmasıdır; asla lafını esirgemez.




 
Bir Beşiktaşlı kadının en büyük özelliği, kafasından geçen düşüncenin aynı şekliyle ağzından çıkmasıdır; asla lafını esirgemez.






2. Mücadele, onun için bir yaşam tarzıdır. Onun hayatında, kolay olan hiçbir şey önüne sunulmamıştır; var olan ne varsa hepsini ilmek ilmek kendisi işlemiştir.




 
Mücadele, onun için bir yaşam tarzıdır. Onun hayatında, kolay olan hiçbir şey önüne sunulmamıştır; var olan ne varsa hepsini ilmek ilmek kendisi işlemiştir.






3. Hayata bakışı belirsiz çizgilerden oluşmaz. Onun için net olmayan her şey, yok hükmündedir.




 
Hayata bakışı belirsiz çizgilerden oluşmaz. Onun için net olmayan her şey, yok hükmündedir.


Tıpkı siyah ve beyaz gibi!





4. Hayattan ve her şeyden zevk almasını, zamanın kıymetini çok iyi bilirler. O yüzden bir dişi kartalı, mutsuz olacağı yerde asla tutamazsınız.




 
Hayattan ve her şeyden zevk almasını, zamanın kıymetini çok iyi bilirler. O yüzden bir dişi kartalı, mutsuz olacağı yerde asla tutamazsınız.






5. Bu hayatı gelişine yaşamayı öğrenmişlerdir. Mutluluk kadar üzüntüyü de göğüslerinde yumuşatıp birlikte yaşamasını bilirler.




 
Bu hayatı gelişine yaşamayı öğrenmişlerdir. Mutluluk kadar üzüntüyü de göğüslerinde yumuşatıp birlikte yaşamasını bilirler.

d.olay53.com




6. Onlarla yaşamak çok güzeldir ama damarlarına bastığınız zaman sizi dönüşü olmayan yollara uğurlayabilirler.




 
Onlarla yaşamak çok güzeldir ama damarlarına bastığınız zaman sizi dönüşü olmayan yollara uğurlayabilirler.

trthaberstatic.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com




7. Paylaşmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirler. Bencil olmak, onların kitabında yazmaz.




 
Paylaşmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirler. Bencil olmak, onların kitabında yazmaz.






8. Mizaçları sert, yürekleri yufkadır. Herkese içlerindeki o yumuşak kalplerini açmazlar ama açtıklarında da dünyaları verirler.




 
Mizaçları sert, yürekleri yufkadır. Herkese içlerindeki o yumuşak kalplerini açmazlar ama açtıklarında da dünyaları verirler.






9. Yapmak istedikleri bir şeye asla engel olamazsınız. Kafaya taktıkları herhangi bir konuyu gerçekleştirmek konusunda son derece kararlıdırlar.




 
Yapmak istedikleri bir şeye asla engel olamazsınız. Kafaya taktıkları herhangi bir konuyu gerçekleştirmek konusunda son derece kararlıdırlar.






10. Bir ortamda yokluğu en çok hissedilendir Beşiktaş kadınları. Sohbeti, uyumu, arkadaş canlısı tavırlarıyla kendilerini hemen belli ederler.




 
Bir ortamda yokluğu en çok hissedilendir Beşiktaş kadınları. Sohbeti, uyumu, arkadaş canlısı tavırlarıyla kendilerini hemen belli ederler.






11. Tükenmez bir enerjileri vardır. Onların yanında, yöresinde bulunanlara da bu enerji bulaşır; insan bir anda ne olduğunu şaşırır.




 
Tükenmez bir enerjileri vardır. Onların yanında, yöresinde bulunanlara da bu enerji bulaşır; insan bir anda ne olduğunu şaşırır.




12. "Vefa" kelimesinin karşılığı onlarda vücut bulmuştur. Zor durumda aranacak ilk insanlardır; iki elleri kanda olsa koşa koşa ihtiyacı olanın yanına giderler.


 




 







13. Halkın içinden değil, halkın ta kendisidirler. Beşiktaşlı bir kadın, bu güzel ülkenin en güzel özetlerinden biridir.




 
Halkın içinden değil, halkın ta kendisidirler. Beşiktaşlı bir kadın, bu güzel ülkenin en güzel özetlerinden biridir.



YORUMLAR

  • 0 Yorum