Bilim İnsanlarını Arafta Bırakan 2 Gizemli Olay!

Doğrusu nedir uzaylılar varmıdır yokmudur ? Yıllardır tartışılan birilerini var olduğunu iddaa ettiği birilerininde yok olduğunu iddaa ettiği bir durum .

Bilim İnsanlarını Arafta Bırakan 2 Gizemli Olay!
10 Mayıs 2018 - 10:32 - Güncelleme: 11 Mayıs 2018 - 09:20
1)Kennedy Suikastı sırasında garip kadın!

Babushka olarak anılan bu garip kadın, Kennedy suikast kasetlerinin şeritlerinden birinde görüldü. Kennedy’nin arabasının görüntüsünü kaydeden, manzaralı bir açıda bulunan kamera da açıkça görüldü. Daha sonra, FBI tarafından kadına soruşturmalara yardımcı olması için Fotoğraf filmlerini teslim etmesini isteyen reklamlar yayınlandı. Ancak asla gelmedi.

1970’de Beverly Oliver adında bir kadın ileri çıktı ve kendisinin Babushka hanım olduğunu iddia etti. Ancak hikayeleri tutarsız olduğu için iddiaları bir kenara itildi, 1963’te bulunmayan bir kamera modelini kullandığını iddia etti.



2) Roswell UFO vakası

1947 Temmuz ayında gerçekleşen Roswell UFO vakası, Amerika Birleşik Devletleri’nin New Mexico eyaletinin Roswell şehrinde meydana geldi ve Roswell efsanesi’ni başlatan bir olay olarak tarihe geçti.

8 Temmuz 1947 yılında New Mexico eyaletinin Roswell kasabası civarlarında, Amerika Birleşik Devletleri’nin İdaho Eyaleti’nde Kenneth Arnold adında orman servisi için kurtarış pilotluğu yapan kişi, 25 Haziran tarihinde kaybolan bir uçağı Washington Şehri’ndeki Cascade Dağları üzerinde aramaya koyulmuştu. Varsayımlara göre dört metre yükseklikte, saatte 222.000 km (120.000 mil) hızla giden dokuz tane disk şeklinde uçan daireler gördüğünü iddia etti. Bu olayın iki hafta sonrasında ise bir “uzay gemisi (ufo)” ele geçirildiği duyuldu.

Fakat ertesi gün Amerika Birleşik Devletleri Ordusu bu haberi yalanlayarak bunun bir meteoroloji balonu olduğunu iddia etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum