Binlerce kişi Şehitler Köprüsü'ne yürüyor

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Şehitler Köprüsü'nde düzenlenecek etkinlik için binlerce kişi yollara döküldü.

Binlerce kişi Şehitler Köprüsü'ne yürüyor
15 Temmuz 2017 - 20:56 - Güncelleme: 16 Temmuz 2017 - 00:38
15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşalar, 15 Temmuz Şehitler Köprsü’ne doğru yola çıkmaya başladı. Köprüye gitmek için bazı vatandaşlar karayolu taşıtlarını tercih ederken bazıları da deniz yolunu tercih etti. Kalabalığın Anadolu Yakası’ndaki kolu Altunizade’ye ulaşırken, Avrupa Yakası’ndan geçişler sürüyor.

 

temmuz1

 


On binlerce kişi de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde, anıtın yapıldığı bölgenin önündeki tören alanı ve çevresine ulaşmış durumda. Altunizade’ye doğru Anadolu yakası semtlerinden gruplar yürüyüşünü sürdürüyor. Yürüyüşün noktalanmasının ardından törene geçilmesi bekleniyor.

İstanbul’daki Milli Birlik Yürüyüşü  Anadolu Yakası’ndan saat 18: 30’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne doğru resmen başladı.

temmuz2

 


KÖPRÜYE GİTMELERİNE İZİN VERİLMEDİ

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yürümek için Zincirlikuyu'da bir araya gelen kalabalığın köprüye gitmesine izin verilmedi.

temmuz3

 


Hain darbe girişiminin yıl dönümünde, anma etkinlikleri kapsamında Avrupa yakasından Anadolu yakasına yürümek isteyen kalabalık bir grup, ellerindeki Türk bayrakları ile Zincirlikuyu'da bir araya geldi. Buradan köprüye yürümek isteyen kalabalığa, polis ekipleri izin vermedi.

temmuz4

 


Polisin izin vermemesi üzerine kalabalık grup geri dönerken ekiplerin ilerleyen saatlerde yürüyüşe izin vereceği kaydedildi. Polisin köprü girişinde aldığı önlemler devam ediyor.

Bu arada tören alanına girişler başladı. Ellerinde Türk bayraklarıyla bir grup koşarak tören alanına girdi. Bazı katılımcıların yanlarında temsili idam ipleri getirdikleri görüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum