Bir bir evlere giriyorlar! Seks oyuncağı çılgınlığı başladı

Öncelikle bu görüntülerin çocuklar için uygun olmadığını söyleyelim. İlk cinsel ilişki robotlarını satışa sunan RealDoll şirketi, ürünler hakkında bilgi verirken, diğer yandan kullanıcılar aldıkları bu oyuncakların görüntülerini bir bir internette yayınlıyor. Mirror'ın haberine göre şirket yaptığı bu özel robotlarda gelişmiş seks oyuncakları, kişilik türünü belirlemeye izin veren ayarlara sahip olacak.

Bir bir evlere giriyorlar! Seks oyuncağı çılgınlığı başladı
05 Eylül 2017 - 11:55 - Güncelleme: 06 Eylül 2017 - 10:53
 


18 ayrı kişiliğe sahip olacak bu seks robotları yapay zeka ile sahibinden de zamanla bir şeyler öğrenecek.Harmony AI isimli özel bir uygulama geliştiren şirket, yapay zekadan gücünü alıyor ve sahibiyle ilgili önemli bilgileri zamanla öğreniyor.


Bu şekilde 18 farklı kişilik özelliği kazanabilen bu seks robotları için ‘akıllı’, ‘naif’, ‘seksi’, ‘iyi kalpli’ ve ‘mütevazı’ gibi seçeneklerin, her bir seçeneğin de kendi ölçeği olacağı belirtildi.






Ayarlarda ölçek, oyuncağın ‘duygularına’ ayar verecek.

 


Ayarlara göre hareket edip konuşan robotlar, sahiplerine aşık da olabiliyor.Söz konusu robotun mimiklerinin insandan ayırt edilemeyecek şekilde gerçekçi olduğunu söyleyen Harmony’nin yaratıcısı Matt McMullen, “Bu robotla cinsel ilişkiye giren kişi bir daha insanlarla birlikte olmak istemeyebilir. Karşısındaki kişiye sevildiğini hissettiriyor. Sadık ve duygusal” ifadelerini kullandı.Harmony önümüzdeki aylarda satışa çıkacak ve iki versiyonu olacak: Yüz tanıma sistemine sahip olan versiyonu 10 bin dolara, ucuz versiyonu ise 5 bin dolara satılacak.

 


Fabrikada şu anda Türkiye de dahil dünyanın dört bir yanındaki müşteriler için manken üretiliyor

 


Müşterilerin çoğu erkek olsa da az sayıda kadın müşterileri de var.Bütün mankenler belli bir güzellik anlayışına uygun: Barbie bebekleri gibi dar belleri, iri kalçaları ve daha da iri memeleri var




McMullen, bu tasarımın müşterilerin talepleri nedeniyle oluştuğunu söylüyor







YORUMLAR

  • 0 Yorum