Bir Kadının Gözünden P*nis Boyunun Önemli Olup Olmadığıyla İlgili Aydınlatıcı Bir Yazı

P*nis boyu önemli mi? sorusu yıllardır yanıtını arayan, üzerine mutabakata varılamayan konulardan biri.

Bir Kadının Gözünden P*nis Boyunun Önemli Olup Olmadığıyla İlgili Aydınlatıcı Bir Yazı
22 Temmuz 2017 - 15:50
Özellikle erkekler için ufuk açıcı olabilecek nitelikte kısa bir yazı yazmış Sözlük yazarı “demesi kolay tabii”.

“Daha büyüğü ve daha kalını olmalı” diye çıldıran kadın görmedim ama küçük p*nis, çakamayan adam gibi bir his bırakıyor bünyede. “Canım, kıyamam ya” diyorsun ve bu da cinsel çekim için iyi bir cümle değil.

Ama büyük p*nis arayışından ziyade, erkekten heybet bekleme klişemizden kaynaklanıyor muhtemelen bu. Yani “içime 25 santim almadan vallahi uyuyamıyorum nurcancığım”dan ziyade, o erkeğin tüm haşmetiyle karşımızda dikilmesini bekliyoruz, kodlanmışız salak biçimde

Fakat bu kodlar dışında tabii, p*nisin değdiği ve bize çığlık attıran noktalar var içerdeki gizli labirentlerde. Bu da p*nis boyunun, kalınlığının ve eğiminin yalnızca göze değil gönle de hitap etme durumunu ortaya çıkartıyor.

Hem subjektif hem de objektif yorumum, önemli olduğu yönünde.

Ayrıca kilit noktalardan biri de şu: 

Cinsel cazibe, karizmadan gelir. Bu da özgüvenle doğru orantılıdır karşımda fil hortumu gibi bi şeyle mızırdayan bir adam da gördüm, hormonlu bamyasıyla Supermen olan da.

Her neyiniz varsa, doğru kullanın. İlk baştaki o birkaç saniyelik tereddütlerden sonra maharet, kaynaklarda değil kaynakların etkin kullanımında.

Hörmetler.

biliyomuydun.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum