Bir yanında eski diğer yanında yeni kocası balayına çıktı

Belli bir yaşa gelmiş bir kadının ikinci evliliğini yaptıktan sonra hem yeni eşini hem de eski eşini alıp balayına çıktığını duysanız.... Büyük olasılıkla bunun bir film senaryosu ya da entrika dolu bir romanın ilk bölümü sanabilirsiniz.

Bir yanında eski diğer yanında yeni kocası balayına çıktı
19 Ocak 2019 - 21:32
Ama sinema dünyasının ünlülerinden biri tam da böyle bir durumun kahramanı oldu. İkinci evliliğini yapan ünlü oyuncu yanına yeni eşini, eski eşini ve onun yeni sevgilisini de alarak tropikal adalardan birine tatile gitti. Üstelik bu gruba, ünlü yıldızın ve yeni eşinin ilk evliliklerinden olan çocukları da katıldı. Ünlü oyuncu da bunu "eski eşiyle dost kalmak" olarak nitelendirdi. 



Gerçekten de boşandıktan kısa bir süre sonra çift iki çocuklarını da alıp "boşanma tatiline" çıkmıştı. Aslına bakılırsa onlar gösteri dünyasının boşandıktan sonra dost kalan tek ünlü çifti değil. Tıpkı onlar gibi başka ünlü çiftler de genellikle de çocuk sahibi olanlar resmi olarak yollarını ayırdıktan sonra dost kalmayı başarıyorlar. Bakalım onlar hangi çiftler.Burak Hakkı ile Sema Şimşek, 2001 yılında büyük bir aşkla evlendi. Bir oğulları oldu. Ancak evlilikleri yürümeyen çift 2012 yılında boşandı. Ünlü çift yollarını ayırsa da dostluklarını bitirmedi. Bir yanında eski diğer yanında yeni kocası balayına çıktıCem Yılmaz ile Ahu Yağtu, sadece bir yıl evli kaldılar. Boşandılar ama dostlukları bitmedi. Hatta boşandıktan sonra çocukları ile birlikte tatile de çıktılar. Bir yanında eski diğer yanında yeni kocası balayına çıktıBoşanıp dost kalan ünlü çiftlerden biri de Çetin Tekindor ile Zerrin Tekindor. Bir yanında eski diğer yanında yeni kocası balayına çıktıOzan Güven ve Türkan Derya, 2005 ile 2010 arasında evli kaldılar. Bir çocukları olan çift, boşandı ama dostlukları sürüyor. Bir yanında eski diğer yanında yeni kocası balayına çıktı

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-bir-yaninda-eski-diger-yaninda-yeni-kocasi-balayina-cikti-

YORUMLAR

  • 0 Yorum