Bu 16 İşarete Dikkat Edin: Doğaüstü Bir Güç Sizinle İletişime Geçmeye Çalışıyor Olabilir.

Ampullerin yanıp sönmesi veya tamamen sönmesi Medyumlar, ruhların elektriği manipüle edebileceğine ve yanıp sönen ampullerin odanın içindeki ruhu gösterdiğine inanıyor. Hatta yeni ruh geldikten sonra ampuller sönebilir.

Bu 16 İşarete Dikkat Edin: Doğaüstü Bir Güç Sizinle İletişime Geçmeye Çalışıyor Olabilir.
17 Aralık 2017 - 11:41
Saatler durur



Bir saat durduğunda ve aynı saati tekrar tekrar gördüğünüzde ölmüş birinin tam öldüğü saat size hatırlatılmak isteniyor olabilir.

Kelebekler

Eski Çinliler daima kelebeklerin insanlar için bir sembol olduğuna inanmıştır. Kelebekleri görmek ruhani dünyaya göç etmiş bir insana işaret olabilir

Önceden yaşamış insanların yüzleri

Birçok insan uzun süre önce vefat etmiş akrabalarına benzeyen kişileri görürler. Gözün köşesinde gölgeler görülmesi:

Gözün köşesinde siyah bir objenin yükselmesi birçok medyumun gördüğü ve her birinin başlı başına anlamları olan bir şeydir.

Dokunuşlar



Yüzünüzde ve vücudunuzda böyle küçük gıdıklanmalar ve karıncalanmalar hatta saçınızda dokunuşlar hissediyorsanız medyumlar bunu sizi sevdiğiniz ancak sizi bırakmış birisinin dokunuşu olarak adlandırıyor.

Bilgisayarlar

Bilgisayarınız kendi başına bir şeyler yapıyorsa hatta dosyaları kendi kendine indiriyorsa, bu ruh dünyasının size uzandığının işaretidir.

Oda sıcaklığındaki değişmeler

Kapılar veya pencereler kapalı olsa dahi odanın sıcaklığında ani bir düşüş olabilir. Bu da doğaüstü bir şeyin varlığını işaret eder.

Özel bir ruhun oradaki herkesle bağlantıya geçmek istediği zamanlarda bu sıcaklık değişimi yaşanır.

O ruhani şey size yaklaştığında vücudunuzda bir üşüme hissedebilirsiniz veya tüyleriniz diken diken olabilir. Bu etki beyni uyarır ve çevredekiler tuhaf bir aura enerjisi alır.

Sesler duyarsınız

Kafanızın içinden size seslenen bir ses duyabilirsiniz ve bu da sizi seven ölmüş birinin sizinle iletişime geçmek istediği şeklinde yorumlanır.

Rüyalar ve hayaller



Rüyalar hem rahatlatıcı hem de sinir bozucu olabilir. Rüyalar belli veya belirsiz kıvrımlı mesajlar taşır.

Medyumlar hayallerin rüyalardan çok farklı olduğunu söylerler. Çünkü hayalleri uyanıkken kurarız. En derin düşüncelerimiz hayal kurarken yansımaların ve tasvirlerin şeklini alır.

Telepatik Düşünceler

Kafanızda sesler ve tekrar eden düşünceler duyuyorsanız, muhtemelen ruhun sizinle bağlantı kurduğu anlamına geliyor.

Kokular



Aniden çarpan kokular ve parfümler bir ruhun size bir şeyler söylemeye çalıştığını ifade eder. Bu muhtemelen yinelenen bir oluşumdur ve buradaki asıl vurgu tekrardır.

Kelimeler vasıtasıyla bir paragraf

Ruh rehberi size bir mesaj göndermek için her zaman yazılı yolları kullanır. Buradaki okumaya kararlı istek büyük ruh bağlantısının bir kaynağıdır.

Beyaz tüylerin ortaya çıkması



Evin beklenmedik yerlerinden çıkan tüyler evin içindeki bir ruhun göstergesi olabilir. Ruh size daima asla yalnız olmadığınızı hatırlatır ve bu da size hediyelerini vermek için en iyi yoldur.

Kuruşları görmek

Harabe yerlere gittiğinizde eski kuruşlara rastlamanız muhtemeldir. Ruh rehberi mutsuz ve canınızın sıkkın olduğu zamanlarda sizi neşelendirmek için genelde bu kuruşları oraya bırakır. Bunlar asıl düşünceleriniz içindir.

Gök cisimleri

Bunlar gerçekten fantastik görüntülerdir ve ruhun size dış dünyadan mesajlar getirdiğini gösterir. İnanılmaz şekilleri vardır ve birçok farklı renkte gelebilirler.

Şarkılar ve müzik

Bu insanın kalbine ve ruhuna dokunan en iyi yoldur. Duygularınızı ve düşüncelerinizi uyandırmanızı sağlar. En derin ve en karanlık istekleriniz bu şarkılar sayesinde atlatılır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum