Bu,hafta-Vizyondaki filmler

Aksiyon ve dövüş filmlerinin efsane ismi Jackie Chan bu defa kızının katillerini bulmaya çalışan öfkeli bir baba olarak karşımıza çıkıyor.'İntikam' filmi dışında sinemalara bakın hangi filmler geldi? İşte haftanın filmleri..

Bu,hafta-Vizyondaki filmler
09 Aralık 2017 - 19:28 - Güncelleme: 10 Aralık 2017 - 11:21
63 yaşındaki Jackie Chan bitmeyen enerjisiyle ‘İntikam’ filmiyle dönüş yapıyor. Filminde, kızını bir patlama sonucunda kaybeden Vietnam göçmeni baba Quan Ngoc Minh, İngiliz yetkililerden, özellikle Liam Hennessy’den bombacıların kimlikleri konusunda yardım ister. Ancak geçmişte IRA ile bağlantıları olan Hennessy’nin şüpheli ve olayı hasıraltı etmeye çalıştığını gösteren tavırları, Quan’ı adaleti kendi kendine sağlama yoluna itecektir. Yönetmen koltuğunda ise Martin Campbell oturuyor.

Kızını bir patlama sonucunda kaybeden Vietnam göçmeni baba Quan Ngoc Minh, İngiliz yetkililerden, özellikle Liam Hennessy'den bombacıların kimlikleri konusunda yardım ister.

 


ESKİ SEVGİLİDEN GELEN İŞ TEKLİFİ…

Gerilim film seven izleyiciler için bu hafta ‘Öteki Taraf’ filmini tavsiye edebiliriz. Filmde, başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece’yi de yanına alarak yeni işi için şehir değiştiren adam kısa bir süre sonra Ece’nin ortadan kayboluşuyla yıkılır. Ece arkasında bir veda videosu bırakmıştır ancak kimse Ece’den haber alamamaktadır. Kısa sürede Ece’nin yokluğunu Sara ile doldurmaya çalışan adam her yerde Ece’nin izlerini bulmaya başlar. Sara da evin her yerinden sesler duymaktadır. İkili yavaş yavaş korku ve paranoya dolu bir yola girerler.  Yönetmen koltuğunda ise Özcan Deniz oturuyor.

Sevgilisi Ece'yi de yanına alarak yeni işi için şehir değiştiren adam kısa bir süre sonra Ece'nin ortadan kayboluşuyla yıkılır. Ece arkasında bir veda videosu bırakmıştır ancak kimse Ece'den haber alamamaktadır.

 


ALTIN GÜNLERİNE İMZASINI ATAN KADIN…

Bu hafta vizyona girecek bir diğer film ise ‘Maide’nin Altın Günü’. Filmin oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Mesut Can Tomay ve Hilmi Özçelik var. Filmde, altın günlerinin şaşaalı ismi Maide teyze, titizliği ve marifetleri ile ünlü bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhur olan Maide teyzenin geniş de bir gün arkadaşı ağı vardır. Ancak günün birinde, arkadaşlarından şüphe etmesine sebep olacak bir olay başına gelir; altın günlerinden birinde Maide’nin aile yadigarı gerdanlığı çalınır. Gerdanlığı bulmak için işe koyulan Maide, İstanbul dışından gelen ergen yeğeni Yağmur ile bir liste yapar. İkili, güne gelen kadınların tek tek peşine düşecek ve hırsızı bulacaktır. Yönetmen koltuğunda ise Caner Özyurtlu oturuyor.

Maide teyze, titizliği ve marifetleri ile ünlü bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhur olan Maide teyzenin geniş de bir gün arkadaşı ağı vardır.

 







 


İLGİLİ HABERÖteki Taraf'ın yıldızları SÖZCÜ'ye konuştu: 'Çekimler bitince üzüldük'





RAHATSIZLIK VERİCİ GERÇEKLER…

‘Suburbicon’ filminin yönetmen koltuğunda George Clooney oturuyor. Komedi türündeki filmin konusu ise şöyle: Lodge ailesi, sakin ve sıradan insanların yaşadığı, huzurlu bir banliyö mahallesi olan Suburbicon'da yaşamaktadır. Bölge aile kurmak için uygun bir yer gibi görünür. Fakat bu muhteşem görüntünün ardında rahatsızlık verici gerçekler vardır. İyi bir eş ve baba olan Gardner Lodge, mahallenin ihanet, aldatma ve şiddet dolu gizemli bölgelerini keşfe çıkar ve karanlık sokaklarda tehlikeli bir maceraya atılır.

Lodge ailesi, sakin ve sıradan insanların yaşadığı, huzurlu bir banliyö mahallesi olan Suburbicon'da yaşamaktadır. Bölge aile kurmak için uygun bir yer gibi görünür.

 


Bu hafta vizyonda yerini alan filmler Aytaç Akyurt'un sunumuyla birbirinden güzel fragmanlarıyla Sinefilm Rehberi‘nde.

Yönetmen: Ömer Uluhan

Kamera: Kubilay Altuğ

YORUMLAR

  • 0 Yorum