CHP teşkilatı sosyal medyada birbirine girdi

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle CHP’den ihraç edilen Bursa İl Yöneticisi Ali Uluşahin yine paylaşımlarıyla gündeme geldi...

CHP teşkilatı sosyal medyada birbirine girdi
16 Kasım 2018 - 09:29
Sosyal medya paylaşımları nedeniyle CHP’den ihraç edilen Bursa İl Yöneticisi Ali Uluşahin yine paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Burs’da CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş’u eleştiren Uluşahin, Akkuş’un önceden AKP’ye, MHP’ye ve Saadet Partisi’ne destek veren Mehmet Eraslan’ı yönetime almasına tepki gösterdi.

Ali Uluşahin paylaşımında, “Facebook arkadaşım sevgili(!) Mehmet Eraslan AKP’yi, MHP’yi, Saadet Partisini dolaştıktan sonra; gelmiş Hüseyin Akkuş’un yeni yönetiminde CHP Bursa İl Yöneticim olmuş. Kendisine ‘başarılar’ diliyorum. Umarım bireysel silahlanmaya olan merakından ve düğünlerde silah atılmasını sevmekten de vaz geçmiştir!!! Hüseyin Akkuş’u ayrıca ‘kutluyorum.’ İşte ihtiyacımız olan yönetim bu!!! Anlamadığım tek nokta şu, sanırım o da benim cehaletimdir: Arkadaşın yedek yönetimde ismi yok. Olsun, belki de bizim okuma yazmamız yoktur!” ifadelerini kullandı.

Uluşahin’in bu paylaşımının ardından dikkat çeken bir gelişme daha oldu. Uluşahin, Mehmet Eraslan’ın, eşinin iş yerini bastığını iddia ederek bir paylaşım daha yaptı.

Mehmet Eraslan ise bu paylaşımlara, “Sende ahlak diye bir şey yok mu ama yemin ediyorum seni özel görüp bu izinsiz yaptığın terbiyesizliği yüz yüze konuşacağız” diyerek yanıt verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum