CIA Belgelerinde Uzaylı Saldırısı Sonucu Rus Askerlerinin Taşa Dönüştüğü İddia Edildi

Gizli olarak sınıflandırılan bir CIA raporunda Rus askerlerinin bir UFO2yu vurmayı başardıkları ve uzaylıların hayatta kalması sonucu askerlerin taşa dönüştüğünü kaydetti. Gizliliği kaldırılan rapor CIA’in resmi internet sitesinde görüntülenebiliyor.

CIA Belgelerinde Uzaylı Saldırısı Sonucu Rus Askerlerinin Taşa Dönüştüğü İddia Edildi
08 Temmuz 2018 - 10:10 - Güncelleme: 08 Temmuz 2018 - 10:24
Bilim kurgu filmlerinde uzaylılarla temas eden insanlara sıkça rastlanmaktadır. Ancak bu olay bir bilim kurgu filmi değil. İddialara göre CIA’in ele geçirdiği birtakım belgelere göre Rus askerleri tarafından kimliği belirlenemeyen bir nesne vuruldu. Düşen UFO’yu kullanan uzaylı ırkın Rus askerleriyle yüzleşmesi sonucu, askerler taşa dönüştüler.

cia-belgelerinde-uzayli-saldirisi-sonucu-rus-askerlerinin-tasa-donustugu-iddia-edildi2

Gizli belge setinde 23 askerin uzay aracını düşürmelerinin ardından 5 tane uzaylı tarafından öldürüldüğü kaydediliyor. CIA’in resmi internet sitesinde bulunan ve serbest biçimde yayınlanan bu rapor olay hakkında bir haber yayınlayan Ukraynalı bir gazeteye dayanıyor.

Gazetedeki haberde UFO saldırısı olduğu iddia edilen 250 sayfalık bir KGB dosyasından alınan çeşitli resimler ve tanık ifadelerine yer veriliyor. UFO’nun Sibirya’da askeri birlik eğitimi sırasında ortaya çıktığı belirtiliyor. Uzaylılar yerden havaya füze atılarak düşürülüyor.

CIA raporunda ayrıca şu ifadeler bulunuyor: “Büyük bir kafa ve iri kara gözlere sahip beş kısa insana benzeyen varlık uzay aracının içerisinden çıktı.” Saldırıdan sadece 2 askerin sağ olarak kurtulabildiğine inanılıyor. Oldukça tuhaf bilgilerin yer aldığı raporda UFO’nun vurulup yere düşmesinin ardından aniden uzaylıların ortaya çıktığını kaydediyor. Raporda ayrıca varlıklar tarafından 23 Rus askerinin taşa dönüştürülmelerinin ardından, uzaylıların büyük bir ışık topu olarak nitelenebilecek bir şekilde birleştiklerini belirtiyor.

cia-belgelerinde-uzayli-saldirisi-sonucu-rus-askerlerinin-tasa-donustugu-iddia-edildi

KGB raporunda yer alan bilgilerde taşa dönen askerlerin Moskova yakınlarında bulunan gizli bir araştırma kurumuna transfer edildiği kaydediliyor. CIA raporunda ise konuya ilişkin son olarak şunlar kaydediliyor: “KGB dosyasında yer alan bilgiler doğruysa, bu son derece tehditkar bir durum oluşturuyor.”

Akılları kurcalayan soruların başında CIA’in çok sayıda kuşku içerebilecek böylesi bir haberin çevirisini neden yaptığı ve bunu bir rapor haline getirdiği. Daha önce Amerika Hükümeti tarafından sözleşmeli mühendis olarak görev yapan Philip Schneider isimli bir kişinin 1979 yılında New Mexico’da bulunan gizli bir yer altı üssündeki inşaatta çalışırken uzaylılar ve insanlar arasında bir savaşa tanık olduğu ve 60 ölü asker gördüğü iddia edilmişti.

Kaynak: https://www.ancient-code.com/cia-document-claims-russian-soldiers-turned-stone-alien-attack/

YORUMLAR

  • 0 Yorum