Cinsellik nedir ve nasıl yaşanır?

Cinsel yaşam hakkında bilinmesi gereken bir çok şey vardır ama ilk önce nasıl yaşandığına dair ve cinsellik hakkında bilmeniz gereken bir kaç maddeyi sıraladık.

Cinsellik nedir ve nasıl yaşanır?
12 Aralık 2017 - 20:58
1)Anlık ve eğlenceli

Cinsellik eğerki sevdiğiniz ve doğru kişi olduğunu karar verdiğiniz partnerinizle yaşadığınızda ilerisi düşünmeden yapılır ve çiftleri son derece mutlu etmektedir. Eğerki sorunlu bir ilişkiniz varsa ve arada sırada istemsizce yapıyorsanız bu eğlenceli seks kategorisine girmez. Elbetteki her seksin sonucu ne yazık ki mutlulukla bitmiyor. Cinsellikte yaşanan bazı sorunlar olabilir mesela cinsel yolla bulaşan cinsel hastalıklar bu durumlardan bir tanesidir. Ancak ne olursa olsun sonrasını düşünmeden anı yaşarsınız. Tabikide bu konuda biraz dikkatli olmakta fayda var.

2)Mesafe engel değil!

Genellikle bu ilişkiler internet üzerinden veya telefonlar görüntülü konuşmalar üzerinden yapılmaktadır. Sizi heyecanlandıran ve arada sırada görüştüğünüz kişilerle genellikle gece yarısında yaptığınız konuşmalar dahil olabilir. Çiftler arasında bu yöntem güvenilir gelir.

3) Planlı programlı...

Genellikle günlük yaşamında her şeyi plan üzerine kurulan kişilerde 24 saat öncesinden planlanan ilişkilerdir. Bu ilişki şeklini genellikle belirli bir yaşın üzerinde olan çiftler arasında görebiliriz. Genellikle tek yaşayan ve çok yoğun iş hayatı olan kişiler tarafından tercih edilmektedir.

4)Plansız çekici sürprizler!

Günümüzde bu tür ilişkiler genelikle spontene gelişen ve bir daha asla görmeyeceğinizi düşündüğünüz ilişkiler seks kategorisine alabiliriz. Genellikle Bu ilişkiler belirli bir zaman geçtikten sonra yad edilen anılara girebilir. ''Ne günlerdi beee!'' denilen ilişki tarzlarıdır. 

5)Geçmiş bazen geçmişte kalmaz!

Genellikle bu seks türü eski bir sevgili ile yapılan sekstir. Genellikle yeni birini tanımanın zor geldiği insanlar kolay bir şekilde elde etmek istediği yakınında tanıdık biri veya eski sevgiliyle yapılmaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken şey ise bu tarz cinsel hayatlarda ilişkinin duygusallığa geçmesine izin verilmemelidir. Aksi takdirde can sıkıcı durumlar yaşanabilir dikkat!

YORUMLAR

  • 0 Yorum