DJ Berat Büyükada ve Arap manken Abla Sofy ile aralarında neler oluyor?

Ankara'da yaşayan Berat Büyükada, DJ ve Rap müzik sanatçısı olarak 2016 yılında yoğun ilgi görmüştü

DJ Berat Büyükada ve Arap manken Abla Sofy ile aralarında neler oluyor?
20 Şubat 2018 - 10:00 - Güncelleme: 20 Şubat 2018 - 19:19
 fakat sebebi bilinmeyen nedenlerden dolayı bir anda sosyal medyadan uzaklaştı. Twitter hesabında 150 bin takipçi varken hesabını kapatarak hayranlarına veda etmişti.Çıkardığı müzik parçalarını I-Tunes ve tüm dijital müzik marketlerden silerek gündemden kayboldu. Aynı zamanda konser vermeyi, müzik üretmeyi ve DJ mesleğine de son vermişti..

Şu an farklı bir olayla gündeme geliyor.

Arap Manken Abla Sofy!

Arap kökenli Abla Sofy "Boom Boom" adlı video klipte oynayarak bir anda Los Angeles Amerika'da parladı. Bir çok projede yer aldı ve şu an bir çok ünlü isimle birlikte çalışıyor. Kendisin orada ki mesleği Modellik ve aynı zamanda Oyunculuk.

Berat Büyükada Kasım 2017 tarihinde instagram hesabından Abla Sofy'nin kendisine ait fakat hiç bir yerde olmayan fotoğrafını paylaştı. Yüzlerce beğeni aldı.

Açıklama metni olarak şunu yazdı : "Welcome to Turkey. نأمل I will come to you.. @ablasofy"

Türkçe anlamı olarak " Türkiye'ye hoşgeldin. İnşAllah yanına geleceğim" yazdı. Berat Büyükada'nın paylaştığı fotoğrafa Abla Sofy kendi hesabından "♥" olarak yorum yaparken Berat Büyükada'nın hayranları ve arkadaşlarından da yorumlar geldi.

Görüşüne göre İstanbul'u ziyarete gelen Manken Abla Sofy ile Berat Büyükada Kasım 2017'de görüştüler.

18.02.2018 tarihinde Berat Büyükada'nın kendi fotoğrafına Arap Manken Abla Sofy'den 2 yorum geldi.

Abla Sofy bir yorumununu ":)" olarak yaparken diğer yorumunda "Berat♥" olarak yaptı.

Berat Büyükada'ya bunu sorduğumuzda kendisi şöyle açıklama yaptı : Aramızda herhangi bir şey yok. Kendisini takip ediyorum. İstanbul'a geldi ve buluşmadık bile. Sadece arkadaşız. Kendisi çok iyi birisi. Görüşme imkanımız olursa tabiki görüşmek isterim.." dedi.

Yine kendisine "Mesleğinize geri dönecek misiniz?" diye soru geldiğinde şu şekilde yanıt verdi "Haziran ayında geri döneceğim inşAllah. Şu an için ara vermeyi tercih ettim." dedi.

Abla Sofy'nin yakın arkadaşı olan Amanda Cerny Türkiye'de 

Twitter'da Cafer Lalek adlı twitter hesabından 'Yozgada gelirsen seni bir gün misafir edebilirim' yazan kullanıcıya Cerny'den cevap gelmişti: 'Bing çok kötü bir çeviri yaptı, hahaha. Ama anladığım kadarıyla Türkiye'yi ziyaret etmem gerektiğini söylüyorsun'. Amanda Cerny'nin bu yanıtı Twitter'da adeta patladı.Bu yanıtın üstüne Cafer Lalek 'Türkçen yog mu' yazdı. Bu olay vasıtasıyla Amanda Cerny Türkiye'de yoğun ilgi gördü. Takipçilerinin çoğu neredeyse Türk hesaplardan oluşuyor.

Bakalım Abla Sofy ile DJ Berat Büyükada arasında nasıl bir gelişme olacak. Tüm gelişmeleri sizinle paylaşacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum