Doğan Grubu'nun satışını, ahlaki ve insani değerlerle açıkladı.

Odatv yazarı Nihat Genç, Ulusal Kanal'da Erdem Atay'ın sunduğu "Veryansın" programına katılırken, Doğan Grubu'nun satışını, ahlaki ve insani değerlerle açıkladı.

Doğan Grubu'nun satışını, ahlaki ve insani değerlerle açıkladı.
25 Mart 2018 - 11:04 - Güncelleme: 25 Mart 2018 - 11:19
Aydın Doğan’ın, Doğan Medya Grubu’nu Demirören’e satması konuşulmaya devam ediliyor.

Odatv yazarı Nihat Genç, Ulusal Kanal'da Erdem Atay'ın sunduğu "Veryansın" programına katılırken, Doğan Grubu'nun satışını, ahlaki ve insani değerlerle açıkladı.

"BU KADAR REZİL YAŞANIRDI..."

Hakikat duygusunun ve gerçeği bilme duygusunun önemini vurgulayan Genç,"İnsani değerlerin bittiği yerde, o onu almış, yarın o onu alır, yarın o da onu alır. Orada değişen bir şey yoktur. Oradan gidersek, hepimiz maç kaybederiz" diye belirtti.

"Aydın Doğan, bugün bu iktidara yakın, öbür gün öbür iktidara yakın. Ne yani? Bir fiyatı var, veriyorsun alıyorsun. Bir buçuk milyon dolar, ama değer yok. Aslolan değerdir" diyen Genç, "Aydın Doğan Bey satmasın da ne yapsın? Bana sorarsan da, kelepire getirdi ve sattı. Kazandığı bir şey de vardı tabii. Her türlü taklayı da atmış yani. FETÖ’ye takla attı, ona attı, buna attı. Yalan yanlış bir hayat. Bu kadar rezil yaşanırdı. Temsil ettiği yazarları da rezil etti, kendini de…"dedi.

"TÜRKİYE İÇİN FELAKETTİR"

 

Genç, bundan sonraki süreçte, "AKP’nin aleyhinde, tarikat haberi, sapık haberi falan çıkmayacak yani. Abdülhamit dönemi dediğimiz budur" dedi.

İşinin Aydın Doğan'ı savunmak olmadığını ifade eden Genç, ancak bir şey sormak gerektiğinin altını çizerek, "Aydın Doğan’ı savunmak için değil, gazeteciliği savunmak için şunu söylemek zorundayız. Bu iktidarın, bunu satın alarak, Türkiye’deki yüzde 80 gücü ele geçirmiştir. Bu korkunçtur. Bu bir felakettir. Türkiye için felakettir, bizim için felakettir. Bu çok korkunç ve affedilmez bir olaydır. Burada hukuk devreye girecek, rekabet kurulu devreye girecek, insanlar devreye girecek ve bir iktidarın bu kadar büyük güç elde etmesini sorgulayacak ve karşı çıkacak. Bizim tavrımız budur” diye belirtti.

İşte Genç'in programdaki o konuşması:



Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum