Survivor 2016'da Kıbrıs finali ne zaman yapılacak?

Survivor'da son haftalara yaklaşırken yarışmacıları da finale kalma heyecanı sarmış durumda. Artık adada kalmak daha zor.

Survivor 2016'da Kıbrıs finali ne zaman yapılacak?
10 Haziran 2016 - 10:21
Hem ödül oyunlarını kazanmak hem de dokunulmazlık oyunlarından yarışmacılara mutlak galibiyet gerekiyor. Survivor 2016'da son olarak 7 Haziran akşamı Gönüllüler takımından adaya Efecan veda etti. Efecan'ın ardından Survivor adasında toplam yarışmacı sayısı 7'ye düştü. Peki Survivor finali ne zaman yapılacak? Son puan durumu nedir? İşte merak edilen soruların cevaplarıyla Survivor 2016'da finale doğru...

Survivor yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de TV8 ekranlarında...

Survivor macerasına son olarak veda eden isim Gönüllüler takımından Efecan olmuştu. Efecan'ın adaya vedasında şu sözleri söylemişti;

"Açıklanacak iki sonuç da benim için üzüntü olacaktı. Muhteşem bir aile edindim burada ve benim için çok güzel oldu. Kendimi bu şekilde avutuyorum, hırslıydım ve aklım Kıbrıs'taydı. Şu an şaka gibi ya Survivor benim için bitti. Dışarıdan onlar için desteğim devam edecek…"
İLK FİNALİST DAMLA

Survivor 2016'da geçtiğimiz günlerde sembol finalinde Atakan'la karşılaşan Damla Survivor'un Kıbrıs'a gidecek ilk finalisti oldu. Damla'nın ardından Gönüllüler takımında Serkay ve İbrahim kaldı. Elemenin ardından 3 kişi kalan Gönüllüler takımı bundan böyle bireysel dokunulmazlık oyunu oynamayacak. Damla'nın Kıbrıs'ı garantilemesinin ardından elemeye 2 kişi çıkacak ve böylece bireysel dokunulmazlık oynamaya gerek kalmayacak.



Peki ünlüler takımında son durum nedir?

Ünlüler takımında ise kalan yarışmacılar Semih, Yunus Günçe, Atakan ve Nagihan.

Formdan düşen Nagihan son haftalarda oyunlarda başarısızlık gösterirken adada yine Semih ile Serkay'ın kavgası baş gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde yine karşı karşıya gelen ikiliyi Acun Ilıcalı ayırdı. Konseyde Semih ve Serkay'a söz veren Ilıcalı, Semih'i uyararak 'Serkaç' demeyeceksin' dedi.



2.BÜYÜK ÖDÜL BEYONCE KONSERİNE GİTMEYE KİM HAK KAZANDI?

Acun Ilıcalı'nın Survivor'da 3 büyük ödül olacak demişti. Bu ödüllerden 1'ncisi NBA Batı Konferansı ödülüydü. 2'ncisi ise 7 Haziran akşamı ekranlara geldi. Amerika'daki Beyonce konseri ödülü için ünlüler ve gönüllüler büyük mücadele verdi. Yarışmayı gönüllüler takımı farklı bir skorla 10-3 kazanmayı başardı. Ancak oyunda yarıştığı halde Efecan elenmesinden dolayı Beyonce konserine gidemedi.



3'ncü ödülü ise hem ekran başındakiler hem de adada kalma mücadelesi veren 7 yarışmacı merak ediyor.


ACUN ILICALI SİTEM ETTİ

Survivor'da ödül oyunu sonucunda kazanan takımı Beyonce konserine götüren Acun Ilıcalı, sosyal medya üzerinden yapılan fotoğraf paylaşımlarına sitem etti. Görüntüleri paylaşanlar için "Kötü niyetli" diyen Acun Ilıcalı sosyal medyada seyirci yorumlarını her zaman dikkate aldığını belirtti. Fakat böyle kötü niyetli paylaşım ve yorumlarla ilgilenmediklerini dile getirdi.



Yarışmanın yayınlanmadan önce kazanan takımı ve elenen ismi ortaya çıkartan görüntülerle ilgili olarak böyle paylaşımlarda bulunan grupların sosyal medyada daima olacağını söyledi ve 'onları dikkate almayın' dedi. Sosyal medyayı kendisinin bir iletişim aracı olarak gördüğünü ve bu yönde kullandığını belirten isim "Elden geldiğince seyircilerin sorularına da cevap vermeye çalışıyorum" dedi.

-


TV'DE YAYINLANMADAN KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde ikinci büyük ödül oyununun Beyonce'nin Philadelphia'daki konseri olduğunu söyleyen Ilıcalı kazanan takımı konsere götürdü. Henüz televizyonlarda yayınlanmayan ödül oyununu kazanan takım konserde çekilen fotoğraflarla belli oldu. Beyonce'yi en önden izleyen gönüllüler takımı kameralara yansıdı. Böylece henüz televizyonda yayınlanmayan bölüm internette ortaya çıkmış oldu.



NBA MAÇININ KAZANANI DA ORTAYA ÇIKMIŞTI

Yaklaşık bir kaç hafta önce de Survivor yarışmacıları NBA Batı Final serisinin 4'üncü maçını izlemişti.Bu görüntüler de Survivor yarışmasından önce yayınlanmıştı.



KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Survivor 2016 Kıbrıs finali 29 Haziran'da tarihinde yapılacak. 4 aydır Dominik Cumhuriyeti'nde büyük bir mücadele veren yarışmacılar için artık son oyunlara geldik. 7 ismin kaldığı Survivor 2016'da en son elenen isim Efecan oldu. Efecan'ın Survivor'dan elenmesinin ardından GÖnüllüler takımında İbrahim Giydirir, Serkay Tütüncü, ve Damla Can Ünlüler takımında ise Avatar Atakan, Yunus Günçe, Semih Öztürk ve Nagihan Karadere kaldı. 3 ismin daha eleneceği Survivor 2016'da kalan 4 kişi Kıbrıs finalinde kozlarını paylaşacak ve 29 Haziran'da 5 aylık serüvende şampiyon belli olacak.



İŞTE SURVİVOR'DA SON PUAN DURUMU

Nagihan Karadere: Galibiyet yüzdesi: 66 Oynadığı oyun: 259 Kazandığı oyun: 170 Kaybettiği Oyun: 89

Avatar Atakan: Galibiyet yüzdesi: 62 Oynadığı oyun: 217 Kazandığı oyun: 134 Kaybettiği Oyun: 83

Serkay Tütüncü: Galibiyet yüzdesi: 54 Oynadığı oyun: 212 Kazandığı oyun: 113 Kaybettiği Oyun: 98

Damla Can: Galibiyet yüzdesi: 51 Oynadığı oyun: 200 Kazandığı oyun: 101 Kaybettiği Oyun: 99

İbrahim Giydirir: Galibiyet yüzdesi: 51 Oynadığı oyun: 223 Kazandığı oyun: 114 Kaybettiği Oyun: 109

Semih Öztürk: Galibiyet yüzdesi: 47 Oynadığı oyun: 165 Kazandığı oyun: 78 Kaybettiği Oyun: 87

Yunus Günçe: Galibiyet yüzdesi: 33 Oynadığı oyun: 161 Kazandığı oyun: 53 Kaybettiği Oyun: 108



YORUMLAR

  • 0 Yorum