Atalay Filiz: Kurbağa yiyerek yaşadım

İzmir'de yakalanan seri cinayet zanlısı Atalay Filiz'in ilk ifadesi dehşete düşürdü. Filiz, "Kurbağa, böcek ne bulduysam yedim" dedi.

Atalay Filiz: Kurbağa yiyerek yaşadım
12 Haziran 2016 - 11:18
İzmir'de yakalanan seri cinayet zanlısı Atalay Filiz'in, bindiği minibüste kendisini tanıyan bir vatandaşın ihbarı üzerine polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandığı öğrenildi. Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Filiz, ilk ifadesinde, bir süredir Gümüldür civarında dağlık arazide saklandığını ve hayatta kalmak için kurbağa, böcek yediğini söylediği öğrenildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Atalay Filiz ilk ifadesinde, İzmir’in tatil beldelerinden biri olan Menderes’e bağlı Gümüldür civarında dağlık arazide bir süre saklandığını söyledi.

Polisin, dağlık arazide nasıl saklanıp hayatta kaldığı sorusu üzerine Filiz'in, "Kurbağa, böcek ne bulduysam yedim" dediği öğrenildi.

TANINDIĞINI ANLAYINCA MİNİBÜS DEĞİŞTİRDİ

Polisten alınan bilgilere göre, Atalay Filiz bu sabah ilçe minibüslerinden biriyle Menderes’e doğru hareket etti. Bir vatandaşın kendisini tanıdığından şüphelenince minibüs değiştirdi. Vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen polis, ilçedeki bütün minibüsleri durdurularak tek tek aranmaya başladı. Filiz'in bindiği ikinci minibüste polis tarafından yakalandığı belirtildi.

Atalay Filiz şu anda Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tutuluyor. Olayı haber alan İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum