MHP Genel Merkezi'nden itiraz var!

MHP'de muhalefet yaklaşık 1 yıldır sürdürdüğü olağanüstü kongre savaşını kazandı. Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan'ın liderliğini sürdürdüğü genel başkan adayları olağanüstü kongrede tüzüğü değiştirdi.

MHP Genel Merkezi'nden itiraz var!
19 Haziran 2016 - 20:58
MHP Genel Merkez kaynakları, hukuken sadece 495 delegenin oy verdiğini belirterek, bunun da yeterli sayıya ulaşılamadığı anlamına geldiğini belirtti.

MHP Genel Merkezi'ne yakın kaynaklardan, ''Bize ulaşan bilgiye göre noter tasdikli delege imza sayısı 495'' yorumu geldi. Ankara 13. Noterliği ise şu ana kadar 657 imza aldıklarını ve sayım işleminin sürdüğünü söyledi.

NOTER YETKİLİLERİ: 659 DELEGE İMZA ATTI

Ankara 13. Noterliği yetkilileri, MHP'de Çağrı Heyeti'nin topladığı 6. Olağanüstü Büyük Kongre'de şu ana kadar 659 delegenin imzasını aldıklarını bildirdi. Ankara 13. Noterliği yetkilileri, yaptığı açıklamada, şu ana kadar 659 delegenin imzasının alındığını ve sayım işleminin sürdüğünü belirtti. Hafta sonu olması nedeniyle de tasdik işlemlerinin, yarın yapılacağı ifade edildi.

ÇAĞRI HEYETİ: 752 İMZA ATILDI

Çağrı Heyeti'nce yapılan açıklamada ise Noter onaylı 752 delegenin hazirun listesine imza attığı belirtilmişti. Mükerrer imza olup olmadığı ise sayımın ardından, netleşecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum