Dünyanın en genç milyarderleri paralarını nasıl harcıyorlar?

Henüz yirmili yaşlarındalar ancak servetleri ve harcamaları ile tüm dünyanın gözü onların üzerinde. Peki genç milyarderler paralarını nerelere harcıyor?

Dünyanın en genç milyarderleri paralarını nasıl harcıyorlar?
08 Ocak 2018 - 08:11
John Collison



Stripe adlı ödeme şirketini kardeşi ile birlikte kuran John Collison henüz 27 yaşında ve 1.1 milyar dolarlık bir servete sahip. Teknolojik aletlere düşkün olan Collison seyahatlere de para harcamayı seviyor.

Gustav Magnar Vitzoe



Norveç menşeli somon firması Salmer'in ortağı olan 23 yaşındaki Gustav Magnar Vitzoe'nin serveti yaklaşık 1.8 milyar dolar. Modaya oldukça düşkün olan Vitzoe, Norveç moda haftalarının sıkı takipçisi. Lüks tatillere düşkün olan genç milyarder ayrıca bir dövme tutkunu. Boş zamanlarında golf oynamaya bayıldığını söyleyen Vitzoe ayrıca hayranı olduğu sanatçıların konserlerini de en ön sıralarda izliyor.galeri-dunyanin-en-genc-milyarderleri-paralarini-nasil-harciyorlar-40640591.jpg

Ailelerinin sahip olduğu milyar dolarlarla hatırı sayılır bir serveti bulunanların sayısı hiç de az değil. “Rich kids” olarak bilinen bu gençler henüz yirmili yaşlarında olmalarına rağmen dudak uçuklatan zenginlikleri ve pahalı yaşam tarzları ile tüm dünyanın dikkatini çekiyor.



Peki dünyanın en genç milyarderleri paralarını nasıl harcıyorlar?

Alexandra Andresen



Yatırım bankacılığı ile uğraşan Johan Andresen'in kızı olan Alexandra Andresen tam 1.3 milyar dolarlık bir servete sahip. 21 yaşında olan genç milyarder atlara çok düşkün ve 4 tane ata sahip. Açık hava yürüyüşü ve kampçılığa da meraklı olan Andresen ayrıca gece hayatına da para harcıyor.

galeri-dunyanin-en-genc-milyarderleri-paralarini-nasil-harciyorlar-40640591.jpg

 

Katharina Andresen



Alexandra'nın ablası olan Katharina, kardeşinden farklı olarak pahalı giyim eşyalarına düşkün ve bu uğurda para harcamayı çok seviyor. Saç ve makyajına da oldukça önem veren Katharina Andresen ünlü stilistlerden yardım alıyor. Genç milyarder ayrıca Bulldog cinsi bir köpeğe sahip.

galeri-dunyanin-en-genc-milyarderleri-paralarini-nasil-harciyorlar-40640591.jpg

Evan Spiegel



Snapchat'in kurucusu olan Evan Spiegel, 3.5 milyar dolarlık bir servete sahip. 27 yaşında olan genç CEO, kişisel güvenliğe oldukça önem veriyor. 2016 yılında güvenliğe 800 bin dolar harcayan genç girişimci lüks arabaları seviyor ve Ferrari'ye biniyor. Helikoptere binmek ve çiçek dizaynı ise Spiegel'in diğer tutkuları arasında.

galeri-dunyanin-en-genc-milyarderleri-paralarini-nasil-harciyorlar-40640591.jpg

Alle Foglia



İtalyan jet set isimlerinden olan Alle Foglia hatırı sayılır bir aile servetine sahip. Foglia lükse ve modaya düşkün bir isim. En büyük zevki Ferrarisi ile turlamak olan genç milyarder ayrıca lüks saat ve ayakkabılara da bayılıyor

YORUMLAR

  • 0 Yorum