DÜNYANIN EN İLGİNÇ CİNSEL GELENEKLERİ

Cinsellik hayatımızda olmazsa olmazlarımızdan. fakat akıl almayacak derecede iğrenç ve bi o kadarda ilginç cinsel gelenekleri görünce sizinde mideniz kalkacak bu kadarda olmaz diyeceksiniz. Bazı gelenekler midenizi kaldıracak kadar ilginç olsa da bi göz atmanızda fayda var.

  DÜNYANIN EN İLGİNÇ CİNSEL GELENEKLERİ
06 Kasım 2018 - 19:13
Bizim gelenek ve kültürümüzle hiçbir alakası olmayan ve bizim kültürümüzde büyük suç olarak bilinen bu gelenekler okuyunca sizi de çok şaşırtacak .

 

 

 

 



 

 

 

   

       


 

 
 

Avusturalya : Erkek çocuklarının erkekliğe geçiş döneminde , çocuğun ön dişi sökülür ve ön dişlerinin üstündeki yumuşak doku delinir. Daha sonra ormanda götürülen çocuk sünnet edilir ve kesilen parçayı çiğnemeden yutması istenir.Sonra penisinin yan tarafı kesilir ve kanı ateşe atılır .Bütün bunlardan sonra erkekler avlanmaya gider ve döndüklerinde sünnet edilen erkek çocuğu yetişkin biri olarak yenideb doğmuş kabul edilir.
 

 
 

 
 

 



 

Papua Yeni Gine : Trobriand Kabilesi cinsel istek artırmak ve kadınları güzelleştirmek için çeşitli büyüler yaparlar . Hindistan cevizinin yağı kullanırlar ve vücuda sürülür. Kızlar 7-8 erkekler ise 11-12 yaşlarında sevişmeye başlarlar. Evlilik dışı cinsel ilişkiler normal karşılanmaktadır. 

 

 

 



 

Himalayalar : Himalayaların toprakları çok verimsizdir. Bu yüzden her oğlan ayrılır ve kendine yeni aile kurar. Bir ailenin tüm erkek kardeşleri aynı kadınla evlenir ve aynı kadını paylaşırlar. Bu tip evliliklere '' kardeşçe çok kocalılık '' . Kadının ise hangisine sıcak hangisine soğuk davranması kendine bağlıdır , çünkü hiçbir erkek kardeş kadına sert davranamaz davranırsa kardeşler arasında sorun çıkar ve sert davranan kardeş aileden atılır.

 

 



 

Nijer : Geleneksel olarak kişinin ilk evliliği çocukken ailesi tarafından düzenlenir ve sülaleden birisiyle evlendirilir. Gerewol Festivalinde erkekler en güzel kıyafetlerini giyer , yüzlerine boya sürer , ve iyi özelliklerinin sergilemek için kadınlarına önlerine dizilirler . Kadınlar ise en çok beğendiği erkeği kocası olarak seçer ve yeni çift eski kocanın ve bayanın haberi olmadan sevişmesi gayet normal karşılanır. Gayet ilginç bi düzen .

 

   



 

 
 

Haiti : Şelaleleri dinsel büyük bir öneme sahiptir. Her yaz temmuz ayında ayinleri gerçekleştirmek için kutsal bölgeye yolculuk yapıp aşk tanrıçalarına taparlar. Sonraki ibadet ise herkesin tamamen çıplak olarak şelalenin altına girmesi ve iyilik istemesidir. Daha sonra ise hayvan kanlarıyla gayet sexi bir dans ederler . Bunların hepsi kutsal saydıkları şelalede gerçeklerşir. 

 

 



 

Hindistan: The Deer Horn Muria kabilesinde gençlere yönelik sex , kabile dansı , bilgi ve müzik öğretilen bir festival vardır. Kadınlar bitkisel bir doğum kontrol suyu içerek hamilelikten korunurlar ve her gece farklı biriyle sevişirler . Sex partnerlerini kendileri seçer.

 

 



 

 

Yunan : Homoseksüellik sıradan birşeydi ve herkes tarafından kabul edilirdi. Cinsel tutku iki cins içinde normal görülürdü. Eşcinsel ilişkiler daha çok yaşlı erkekler ile genç erkekler arasında görülüyordu. Genç erkek büyüyüp sakalları çıkana kadar tam bir erkek olarak sayılmaz ve ilişkide kadın gibi davranırdı.

 

 



 

Endozenya : Pon diye bir kutlama yapılmaktadır. Yılda 7 kez yapılan bu kutlamada kutsal bir dağa yolculuk ederler ve seks yoluyla iyilikler ve güzellikler getirilmesi amaçlanıyor. Katılımcılar gece orda kalıp herhangi biriyle seks yapmak zorundadırlar. 7 kutlamadada aynı kişiyle ilişkiye girenlere iyi şans getirildiği düşünülüyor.

 

 

  


 

 

Tazmanya: Yeni evli çiftler gerdeğe ilk olarak evlilik törenin ortasında girerler ve bunu diğer katılanların hepsi izler , gayetde normal karşılanır. 

 

 

 




 
 



 

 

 

Tayvan : Tayvan'da evlenecek gelin bakire ise , damadın akrabaları gelinin bekaretini alırlar ve gelin bu olaydan sonra damatla birlikte olur.


YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Gizli
    4 yıl önce
    Gerçekten çok ayıp
  • reco
    4 yıl önce
    Hepsi yalan. İnternet uydurması. Zina ve çok eşlilik totem dinlerinde bile yasaktır. İnanmayanlar o ülkelerin internet sitelerine baksın.