Dünyanın en küçük prezervatifi seks hayatınızda büyük fark yaratabilir!

Dünyanın en küçük prezervatifi kaç santimetre olabilir dersiniz! İngiltere merkezli bir firma 7 santimetre uzunluğunda bir prezervatif üretti hem de...

Dünyanın en küçük prezervatifi seks hayatınızda büyük fark yaratabilir!
30 Ağustos 2018 - 10:09




İngiltere merkezli bir prezervatif üreticisi yaptığı araştırmada erkekleri prezervatiflerle ilgili en çok ne aradıklarını sordu. Araştırmanın sonuçları firma yetkililerini şaşırttı. Çalışmaya katılan erkeklerin büyük bir çoğunluğu daha küçük prezervatif arıyordu. Araştırmanın sonucunu beklenmedik bulan firma çalışmayı genişletti ve erkeklerin ihtiyacı olan daha küçük prezervatifler için çalışmaya başladı. 



  

51







Piyasada 'küçük' boyutlu adı altında satılan prezervatifler erkekler tarafından yeterince güvenli bulunmuyordu. Büyük prezervatifler erkeklerin hem güvenli hem de keyifli seks konusunda endişe duymalarına neden oluyordu. Bir çoğu doğru boyutta prezervatif bulamadığı için korunmamayı tercih ediyordu. 



  

52







Firma yetkilileri araştırma sonuçların göre 7 santimetre uzunluğunda 2.6 santimetre genişliğinde ve 4.1 santimetreye kadar esneyebilen dünyanın en küçük prezervatiflerini yaptılar. Üretimdeki amaç ise herkese uygun prezervatifler yaratabilmekti. 



  

53







Firma üreticileri cinsel organı tamamen saran 'TheyFit' pezervatiflerin çiftlerin cinsel yaşamında da büyük farklar yaratacağı görüşünde. Seks sırasında daha rahat hisseden çiftlerin cinsel haz konusunda deneyimlerinin de farklılaşacağında ısrarcılar.




 
 


 
 


 
 




 


YORUMLAR

  • 0 Yorum