En Olağandışı 14 İş

Tüm gün ofiste çalışmaktan sıkıldınız mı? Haftanın belkide 6 günü sabahtan akşama kadar zor veya sıkıcı işler yapıyoruz fakat birde üstüne para mı veriyorlar diyeceğiniz türden olan bu işler biraz farklı! iyi eğlenceler.

En Olağandışı 14 İş
07 Kasım 2017 - 00:00


#1 Evcil Hayvan Mama Test Edici








Hayvanlar bizim dostlarımızdır bu yüzden lezzetli ve besleyici yemek yemelerini sağlamak zorundayız. Evcil hayvan gıda test ediciler Tatları değerlendirmek ve kalite standartlarına uygun olup olmadığını kontrol etmek için hayvan yemi tadarlar.



 

















 






#2 Böcek Yiyici








Fear faktör gibi şovları izlemişsinizdir, zorluklardan biri canlı böcek veya iğrenç bir şey yemektir. Bunların yemek için uygun olduğundan emin olmak için, şirketler test görevlisi kiralar. Onlardan başka kimsenin yaralanmayacağından emin olmak için korkunç yiyecekleri deniyorlar. Yüksek risk olduğundan ücreti yüksektir.



 


















 






#3 El Ayak Modeli








Başarılı bir model olabilmek için inanılmaz bir vücuda sahip olmanız gerekmiyor. Çekici elleriniz veya güzel ayaklarınız varsa, şöhret dünya sizi bekliyor. Ayrıca bazı ürünler için çirkin ayaklar veya eller aranıyor.



 


















 






#4 








Bir su kaydırağı test edicinin sorumluluğu, ne kadar suya ihtiyaç duyduğunu, kaydırağın sonuna ne kadar sürede ulaşabildiğini ve ne kadar güvenli ve eğlenceli olduğunu görmek için slayttan birkaç kez kayması gerekir. Süper iş.



 


















 






#5 Cilt Ürünler Onaylayıcı








Cilt bakım şirketleri için yüzdeki değişiklikleri hissetmek için insanlar çalışır. Yeni bir ürünü etkili olup olmadığına bakmak için ürünleri deniyor insanların yüzünü hissediyorlar. Aradaki farkı hissetmek için ciddi bir yetenek ve bilgiye ihtiyacınız var ve yüzdeki deneyiminize dayalı olarak belirli ürünleri onaylamak veya reddetmek büyük bir sorumluluk.



 



0

#6 Kağıt Havlu Koklayıcı











Kağıt havluların ve mendillerin neredeyse hiçbir kokusu olmadığını fark etmişsinizdir. Bu bir rastlantı değil, Birileri Üreticiler için istenmeyen kokuların olmadığından emin olmak için kağıt havlu koklar.



 


















 






#7 Yatak Test Edici








Şirketler ve oteller için yatakları (şilte ve yastık) test eden insanlar var. Doğru, işyerinde yatmanız için para alıyorsunuz. Çok keyifli bir iş gibi görünüyor!



#8 Golf Topu Dalgıçları








Golf topu dalgıçları, golf sahalarındaki küçük göllere kaçan tüm golf toplarını toplamakla sorumludur. Kulağa Kolay ve keyifli geliyor.



 


















 






#9 profesyonel Kucaklayıcı








En keyifli ve rahatlatıcı profesyonel kucaklama deneyimini sunan bir dizi şirket olduğuna şaşırmayın. Birine sarılıyorsun ve saatte 60-80 dolar arasında para kazanıyorsun! para ödenmese bile sarılmak iyidir.



 


















 






#10 Solucan Toplayıcı








Balık tutmak için gerekli solucanların o dükkanlara nasıl geldiğini biliyor musunuz? evet bu bir iş. solucan toplayıcılar! Solucan toplayıcılar (bahçeler, parklar, golf sahaları) yürürler ve solucanları toplarlar..



 


















 






#11 Koltukaltı Koklayıcı








Koltukaltı koklayıcıları deodorant üreticileri için ürünün kalitesini garantilemek için çalışır. Kalite kontrolü nasıl gerçekleşir? bazen saatte 60 denek koklar. Amaç, deodorantın ne kadar etkili olduğunu belirlemektir.



 


















 






#12 








Yılan zehiri birçok şey için kullanılabilir, ancak en önemlisi tıbbi araştırmalarda veya "antivenom" üretmektir. Sonuç olarak, her yıl yılan zehiri için yüksek bir talep olmakta Yılan sağımcıları, yılanların bir kaba zehirini bırakmasını sağlamakla görevli.



 


















 






#13 Sıra Bekçileri








Kuyrukta beklemeyi sevmiyorsanız, mükemmel bir çözüm var. Sadece bir ücret karşılığında sizin için sıra bekleyecek olan profesyonel bir sıra bekçisi kiralayın. Bazen, yeni piyasaya sunulan bir ürün almak için 19 saat boyunca sıraya girmeniz gerekir ama bunun için sıra bekçileri var.



 


















 






#14 Çıplak Model








Bu iş için iyi bir vücuda sahip olmanız gerekmiyor, ancak kendinize güven ve saatlerce poz verme yeteneğine ihtiyacınız va








 












YORUMLAR

  • 0 Yorum