Ensest ilişkiyi savunan sapık mı insanlık için eşsiz bir örnek?

Kendisi, yaklaşık iki yıldır Silivri Cezaevi’nde yatıyor... FETÖ’nün medya yapılanması davasında “anayasayı ihlal” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almıştı hatırlarsanız.

Ensest ilişkiyi savunan sapık mı insanlık için eşsiz bir örnek?
06 Eylül 2018 - 11:54
15 Temmuz darbe girişiminden önceden haberdar olan bir eleman bu. Zaten darbeden önce sarfettiği “Erdoğan’ı öldürecekler, cesedini bir çöplüğe atacaklar” sözleri de bunu doğruluyor.

“Ben onları Sırat Köprüsü’nde sırtımda taşırım” diyerek Fetullah Gülen alçağına olan sevgisini ilan eden, ancak “FETÖ’cü değil, bağımsız bir yazar olduğunu”ileri süren mezkur şahsın anayasayı ihlal dışında başkaca suçlardan da epey bir yatarı bulunuyor.

İçeride unutulmuş gitmişti fakat, yeni kitabının tanıtımı için geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet gazetesinin Kitap Eki’ne yazdığı yazının ardından yine gündemi meşgul etmeyi başardı.

Evet, doğru tahmin ettiniz; Ahmet Altan’dan bahsediyoruz...

FETÖ’nün tetikçiliğini yapan Taraf gazetesinin genel yayın yönetmenliğini deruhte eden işbu elemanın, FETÖ’nün bir başka tetikçisi Cumhuriyet’te yazdığı yazı epey bir ses getirdi doğrusu. 

***

Altan’a Cumhuriyet’te köşe tahsis edilmesine, ağırlıklı olarak olumsuz tepkiler geldi. Öyle ki, Cumhuriyet Okur Temsilcisi Güray Öz ve gazetenin yazarı Ali Sirmen bile duruma isyan etti. 

Öz, yıllarca Gülen örgütünü desteklemiş bir ismin Cumhuriyet’te yazmasını hazmedemediğini belirtirken, Sirmen de Altan’ın bir gazeteci değil, tetikçi olduğunu yazdı.

Ancak, Cumhuriyet yazarlarının dahi tepki gösterdiği Altan’a sahip çıkanlar da yok değildi.

Mesela “şıracının şahidi bozacı” mesabesindeki Hasan Cemal...

Altan’ın Cumhuriyet Kitap’ta çıkan yazısını keyifle okumuş hazret. Aynı zamanda çok da duygulanmış. Ve hemen Fetullah Gülen’in “liberal çöplüğü” haline gelen internet sitesi için “Sevgili Ahmet” diye başlayan bir mektup-yazı kaleme almış.

Mektubunda öve öve bitiremiyor Fetullah Gülen’in “cesaret timsali” olarak gördüğü Altan’ı. Hapisteki dostundan, “birtakım zırvalarla darbeci ve terörist yardakçısı çıkarılmaya çalışıldığını” iddia ediyor.

***

Yapma be Hasan abi!

9 Mart Cuntası’nın bizzat içinde yer almış biri olarak, sen bu “darbecilik” işlerini iyi bilirsin. 

“Türkiye’nin kurtuluşunu çok acı çekeceğimiz büyük bir alt üst oluşa”bağlayan... 

“Sokaklarımızda tank görülmeden, iç savaş çıktığı anlaşılmaz” diyen...

15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce, hem de FETÖ kanalında “darbenin kaçınılmaz olduğunu” açık açık söyleyen zata “darbeci” diyemeyecek miyiz şimdi? 

28 Şubat postmodern darbesine övgüler yağdıran, 15 Temmuz’a çanak tutan, yükses sesle “ordu-halk el ele” naraları atan bir postal yalayıcısı olarak n’olur bize akıl ver Hasan abi!

Sen ki Kandil’de PKK’lı teröristlerle kol kola girip, teröristbaşının fotoğrafı önünde poz veren bir terörist yardakçısısın!

Yani, darbe şakşakçılığının yanında böyle de bir “ihtisas”ın var.

Teröristlerden “gerilla”, leşlerinden ise “şehit” diye bahseden biri olarak objektif olacağını düşünmüyoruz ama, yine de söyleyiver hele! 

Eli kanlı teröristleri “dağdaki çocuklar” diye nitelendirip masumlaştıran...

“PKK, bir terör örgütü değildir” herzesini yumurtlayan...

Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine ve siyasi iktidara salya-sümük saldıran Ahmet Altan terörist yardakçısı değil mi şimdi Hasan abi?

PKK’nın silah bırakmasını “taktik hata” olarak görüp, teröristlere “Sakın silah bırakmayın” aklını veren “bilirkişi” olarak cevap ver lütfen!

Ensest ilişkiyi meşrulaştıran, hayvanlarla cinselliği normal karşılayan, kadınlarda fahişelik eğilimi olması gerektiğini savunan, günde 8-10 kişiyi öldürmek istediğini itiraf ederek, vahşet ve cinayetin kendisi için çekici olduğunu söyleyebilen bir sapık-cani için, hangi saikle “iyi bir insanın nasıl olacağının, hangi değerleri savunacağının eşsiz bir örneği” diye yazdığını izah etmeyi de sakın ha unutma!

Tamam mı Hasan abi?

YORUMLAR

  • 0 Yorum