''Erdoğan Hz. Muhammed'in reenkarnasyonu'' rezaleti

AK Parti Eskişehir Milletvekili aday adayı Veli Can Tefon hakkında sosyal medyada yayınlanan skandal görselle ilgili tartışmalar büyürken, skandalın tarafı olan isimden açıklama geldi.

''Erdoğan Hz. Muhammed'in reenkarnasyonu'' rezaleti
11 Mayıs 2018 - 23:11 - Güncelleme: 12 Mayıs 2018 - 13:50
AK Partili Milletvekili Aday Aday'ı Veli Can Tefon’un fotoğrafının yer aldığı görselde, “Yüce Peygamberimiz HZ. Muhammed’in vefatı dolayısı ve Allah S.A.V emri ile reenkarnasyon olarak dünyamıza HZ. Recep Tayyip Erdoğan ismiyle tekrar bahşedilen peygamberimize son damla kanıma kadar hizmet naşıyla adayım” ifadeleri yer aldı.

Sosyal medyayı sallayan bu görselin ardından AK Parti Eskişehir Milletvekili aday adayı Veli Can Tefon, Eskişehir Odunpazarı polis merkezi amirliğine giderek kendisi hakkında hazırlanan bu görselle ve yapılan paylaşımlarla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Tefon yapılan bu skandal paylaşımla ilgili olarak “Aday adaylığım sürecinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sosyal medyada kutsal değerlerimizin adı da kullanılarak başlatılan, aslı astarı olmayan, bilgim dışında yapılan ve benim söylemim gibi gösterilen bir paylaşım hakkında Odunpazarı Polis Merkezi Amirliği'nden suç duyurusunda bulundum." diyerek, "Meyve veren ağaç taşlanır. Eskişehir’de 7 milletvekilini de alacağımızı anlayan FETÖ'cü hainler ve bir takim karanlık güçler yine kirli işler içindeler. Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum.” dedi.

İŞTE SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN O SKANDAL PAYLAŞIM


YORUMLAR

  • 0 Yorum