Erdoğan'dan medyaya kanalizasyon benzetmesi

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programında konuşan Erdoğan, medyaya ağır eleştirilerde bulundu.

Erdoğan'dan medyaya kanalizasyon benzetmesi
08 Mart 2018 - 22:10
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan medyaya yüklendi: “Her bir kanalı ayrı bir sorun, ayrı bir kanalizasyon haline dönüşmüş olan medyanın şerrinden ailelerimizi koruyacak olan ilk ve güçlü kalkan yine kadın, yine annelerdir.”

Geçen yılın haziran ayında medya temsilcileriyle bir araya gelen Erdoğan’ı NTV’nin sahibi Ferit Şahenk (sağdan ikinci) ve CNN Türk ve Hürriyet’in sahibi Aydın Doğan (sağ başta) ‘can kulağıyla’ dinlemişti. 



 

 

 

Diken'in haberine göre 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programında konuşan Erdoğan, kadının iyi bir ‘öğretmen’ olması halinde babanın, okulun ve toplumun eksiğini gidereceğini söyledi.

‘Baba ölür gider, bir gün iki gün ağlarsın’

Cumhurbaşkanı şöyle devam etti: “Her bir kanalı ayrı bir sorun, ayrı bir kanalizasyon haline dönüşmüş olan medyanın şerrinden koruyacak olan ilk ve güçlü kalkan yine kadın, yine annelerdir. Siz varsanız yavrular kurtulur. Yoksa Allah muhafaza. Annenin bıraktığı boşluğu dolduracak pek az alternatif vardır. Hatta yoktur. Bunun için öksüz, yani annesiz büyüyen çocukların durumu, yetim büyüyen çocuklardan çok daha vahimdir. Anne şartlar ne olursa olsun evlatlarına göz kulak olur, sahip çıkar, çekip çevirir. Çok anneler tanıdık, anne başka. Annesiz yaşamak kolay değil. İnanın baba ölür gider, bir gün iki gün ağlarsın. Ama anne gittiği zaman bir gün iki gün yetmiyor, o çok daha farklı.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum