Erdoğan'dan Ramazan duası!

Erdoğan'ın Ramazan-ı Şerif için okuduğu dua sosyal medyada günün en çok paylaşılan videoları arasına girdi.

Erdoğan'dan Ramazan duası!
16 Mayıs 2018 - 10:23 - Güncelleme: 16 Mayıs 2018 - 23:52
11 Ayın Sultanı Ramazan'ın başlaması dolayısıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Erdoğan'ın Ramazan-ı Şerif için okuduğu duayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakan Albayrak, "Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif'in başta Filistin olmak üzere tüm mazlum coğrafyalara huzur getirmesini niyaz ederim. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin." dedi.

ERDOĞAN'DAN RAMAZAN DUASI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu Ramazan duası şöyle: "Ya Rab, sana binlerce kez şükürler olsun. Ya Rab, sen bağışlayansın ve esirgeyensin sen duaları kabul edensin. Bizi kapından mahrum ve mahsun çevirme ya Rab. Ayaklarımızı dinin üzerinde sabit tut ya Rab. Bizi yolundan sırat-ı müstakimden ayırma ya Rab. Senden başka zafer sahibi yoktur. Şüphesiz kuvvet ve kudret sahibi sensin. Şehit kanlarıyla sulanan şu vatanı sen koru Ya Rab. Bu geceden itibaren kalkacağımız sahurların, tutacağımız oruçların, okuyacağımız kuran-ı kerimlerin hürmetine, bizi, ülkemizi, milletimizi ve tüm Müslümanları ve insanlığı her türlü zilletten sen muhafaza eyle ya Rab. Amin."


YORUMLAR

  • 0 Yorum