Erdoğan'dan Suruç saldırısı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suruç'ta gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrası ilk kez konuştu. Erdoğan, 'Milletvekili adayımız ve yakınlarına yönelik saldırıyı şiddetle kınıyorum. Vekilimizin ağabeyi PKK'lılar tarafından öldürüldü' dedi

Erdoğan'dan Suruç saldırısı açıklaması
14 Haziran 2018 - 22:33
Vekilimizin ağabeyi PKK'lılar tarafından öldürüldü.

Aynı şekilde kardeşleri de yaralı vaziyette, ağır olanlar var. İbrahim Halil Yıldız’ın seçim çalışmasına hazmedemeyen bunu kabullenmeyenler dün neyse bugün de aynıdır. Olayda milletvekilinin kardeşinin yanında karşı taraftan da 2 kişi öldü 9 yaralı var. Hayatını kaybeden milletvekilimizin kardeşine Allah'tan rahmet diliyorum. 

'KÜRT KARDEŞLERİMİZLE SORUNUMUZ YOK'

Bu olay, PKK ve HDP'nin Kürtlerin kanından beslenerek büyüme stratejilerini hala terk edemediklerinin en bariz örneğidir.Bizim Kürt kardeşlerimizle sorunumuz yok, bizim PKK ile sorunumuz var. Kürt kardeşlerimizin de bu oyunu bozacaklarına inanıyorum.

Bu hadisenin önünde ve arkasında kim varsa emniyetimiz ve yargımız mutlaka bulacaktır. Ağızlarından demokrasiyi düşürmeyen ama ellerinden de silahı bırakmayanlara derslerini verdik, veriyoruz, vereceğiz.

NE OLMUŞTU?

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve beraberindekiler, Suruç'ta seçim çalışmalarını yürüttükleri sırada silahlı saldırıya uğradı, çıkan olayda 4 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum