Erkek Cinsel Organı Boyutları Küçük Penis Sendromu !

Erkeklik cinsel organı penis nedir, penis boyutları çapı uzunluğu, çevresi kalınlığı, sperm kanalları, testis şeması ve erkekte cinsel organ araçlarının tamamı, küçük penis sorunu, psikolojik etkenleri, dünya penis boyutları ve mutlu cinsel sağlık tüyolarını öğreniyoruz.

Erkek Cinsel Organı Boyutları Küçük Penis Sendromu !
18 Temmuz 2017 - 23:18

Penis; erkeklerin çiftleşme organıdır.
Testislerin üstünde bulunan bu organ cinsel birleşme sırasında spermleri kadının döl yoluna bırakır.
Şekil ve doğrultusu fizyolojik durumuna göre değişiklik gösterir.
Yumuşak ve gevşek durumda iken penis, önden arkaya basık bir silindir şeklinde olup torbaların önünde sarkıktır.
Cinsel uyarılma halinde, kamış büyür, sertleşir, aşağıdan yukarıya ve arkadan öne doğru, ucu karnın önüne gelecek şekilde bir durum alır.
Penis başı ucu mea denen idrar yolunun ön deliği ile deliktir.


Penis Başı (Mea) ve Sünnetin Faydaları

Bu başı kılıflayan deriye sünnet derisi denir. Bu deri parçası ülkemizde İslam’ın gereği olarak basit bir ameliyat ile kesilir. Sünnetin sağlık bakımından da çok yararlı olduğunu belirtmek gerekir. Sünnet olmamışlarda sünnet derisi ile kamış başı arasında smegma adı verilen bir salgı birikebilir.

Sünnet Olanlar Penis Kanserine Yakalanmıyor !

Bu birikim, mikropların etkisiyle çok acı veren iltihaplara yol açabilir. Ayrıca, sünnet olmuş erkeklerin hemen hiçbirinin penis kanserineyakalanmadıkları ve sünnetli erkeklerin eşlerinde döl yatağı boynu kanserinin (collum carcinoma) daha az olduğu kanıtlanmıştır. Bu nedenlerle sünnet Müslüman olmayanlar arasında da, özellikle Amerika ve diğer gelişmiş Batı ülkelerinde yaygınlaşmaktadır.



Ortalama Penis Boyutları ?

Penisin büyüklüğü, kişiye, yaşa ve fizyolojik duruma göre değişir.


Yetişkinlerde yumuşak durumda, ortalama olarak 10 cm uzunluk ve 8-9 cm çevre gösterdiği halde, sertleştiği zaman 15 cm uzunluk ve 12 cm çevre gösterebilir.
Küçük penisli erkeklerde inmiş halde iken 5-6 cm iken, sertleştiğinde 12-13 cm olarak gözlenebilir.


Tabiki bu oranlar yetişme şartları, beslenme, genetik sonuçlar ve fiziksel aktivitelere bağlı olarak çok fazla da olabilir.Ülkemizde sertleştiği zaman 20 cm boyutu rahatlıkla geçen penisler mevcuttur, tabiki bu oran arttıkça cinsel performans azalacaktır.

Penisim Küçük Utanıyorum !

Çok klişe olacaktır ama birçok ürolog hekim ve psikologların yaklaşımı bu yönde ”boyutları değil işlevi önemli” savı gayet geçerlidir, açık konuşmak gerekirse tüm insanlık zenci kökenli siyahilere hayret eder ve gerçekten o kadar büyük penis boyutlarına nasıl ulaştıklarına şaşırır.


Lakin zenci cinsellik videoları izleyen herkes çok uzun boyutlu cinsel organa sahip zencilerin yeteri kadar performans sağlamadıkları bilinir.
Hatta bu filmler esnasında bolca sertleştirmeye yarayan takviyeler, kimyasal ilaçlar aldıkları görülmektedir.


Çünkü normalinden çok uzun olan cinsel organlarda; kırılma, bükülme, ikiye bölünme gibi birçok sorun oluşacaktır. Bu cinsel hayatınızın ne kadar renkli ve cinsel pozisyonlarınızın uyumluluğu ile ilgilidir.

Doğanın Kanunu Ortalama Uzunluğa Sahip Olmasıdır

Evet, cinsel organınız küçük ama bir o kadar setleşmesi, boşalma hızı yerinde ve performanslı ise, emin olun partnerinizin asla uzun bir cinsel organa ihtiyacı olmayacaktır. İdeal boyutlarda penis italyanların sahip olduğu düşünülür, kısmen de öyledir ve çapları geniştir, bu anlamda türk cinsel organ boyutlarına en yakın italyanlardır ve en idealide budur. O nedenle seks hayatınızı asla sekteye uğratmanıza gerek yoktur.

Kadın Cinsel Organı Vajina Kapasitesi Bellidir

Afedersiniz ama 25 cm boyutundaki cinsel organınız ile vajina genişliği birde dar olan partneriniz ile asla mutlu ve sağlıklı cinsel yaşama ulaşamayacaksınız, elbette organınızın küçüklüğü sizi üzecek ve çoğu zaman tabiri caiz ise zencilere imreneceksiniz ama, gerçek cinsel yaşamın mutluluğunu organların büyüklüğünde olmadığını fark ettiğinizde bize hak vereceksiniz.

Çünkü uyumlu bir eş, anlayışlı bir cinsel hayat asla fedakarlık değildir, organızın küçüklüğünü farkı performanslar ile renklendirerek kapatabilirsiniz. Bu fantezi dünyanızın ne kadar gelişmiş olduğu ile ilgilidir.

Boyutları Değil İşlevi Önemli Tesellisi !

Ever bu bir teselli olabilir ama etkili ve gerçek bir teselli, organ uzunluğunuz mesela sertleştiğinde, şayet 8-10 cm uzunluktan çok kısa ise bunu bir ürolog ile konuşmalısınız ama unutmayın bununla yaşamak zorundasınız ve mecbursunuz. Lakin minimum sertleştiğinde 10 cm uzunluğunda ise bu sizi her türlü idare edecektir ve hiçbir ürolog müdahele etmenizi istemeyecektir.

Çünkü kadınlardaki vajina organı içerisinde bulunan kızlık zarı olarak tabir edilen zara ulaşma uzunluğu ortalama 6-7 cm boyutundadır, bu anlamda bu değerlere önem veren kişiler için bu bilgiler hayati önem taşır ve mutlaka bilgilendirilmelilerdir.

Cinsel Organ Ameliyatları ve Penis Protezleri

Cinsel organım küçük performansıda iyi ama yinede ben büyük olmasını istiyorum diyenler, gelişen teknoloji ile ilerlemiş olan penis büyütme ameliyatları olmakta kısmen başarıyada kavuşmaktadırlar, lakin biz bunları önermiyoruz. Penis protezleri ise; kaza ile kırılan, hasar gören cinsel organlar için hayati değer taşıyan, operasyonlarla penise takılan protezledir.

Cinsel Organım Küçük ama Eşiminde Göğüsleri Minik !

Bu gerçek ! Bu mantalitede bulunan binlerce çift araştırmalara göre tespit edildi, açık bir dille bu tam anlamıyla ilişkide ”aşağılık” olma tabirinin yeridir ve bu zihniyette olan kişilerin emin olun toplumda yeri yoktur.

Lakin etki tepki olayı ile, cinsel ilişkide penis boyutundan dolayı sorun çıkaran gerekli anlayışı göstermeyen bayanlara karşı, onların fiziksel özelliklerini karşı savunma olarak öne süren erkeklerin sayısı elbette daha fazladır.

Hiç Penis Görmemiş Partner İstiyorum !

Buda başka bir teselli psikolojisidir, organı küçük erkeklerin bir kısmı ”nasıl olsa sevgilim daha önce penis görmemiştir, hepsini benimki gibi sanabilir” umuduyla içleri rahattır, buda bir bastırma hamlesidir ve de bizcede gereklidir, çünkü başka türlü bu sorunları yenemez komplekse girmekten kurtulamazsınız.

Lakin daha önce cinsel deneyim yaşamamış olduğunu düşündüğünüz partnerinizin aslında herşeyi bildiğini fark ettiğinizde kendinizi harap etmeyin, size gösterdiği anlayış için onu daha çok sevin !

Şimdi konuyu fazla uzatmadan erkek cinsel organ şemasına bakalım;

1) Yumurtalık kesesi,

2) Yumurtalık,

3) Sperm yolu,

4) Kamış.

YORUMLAR

  • 0 Yorum