Erkekler de şort giyemez!

Açıkçası haberi anlamak için birkaç kez okudum: Nişanlısı şort giydiği için genç kadını darp edenler kurtarmaya gelen ailesini de darp etti!

Erkekler de şort giyemez!
18 Temmuz 2017 - 10:59
Artık alışmaya başladığımız adli olay olarak bunun şöyle olması gerekiyor: Genç kadın şort giymiş, nişanlısı delikanlıyı da mahallenin dinci kabadayıları, kurtarmaya gelen aileyi ve nişanlıyı da katarak, darp etmişler. Üstelik de karakolda ifadeleri alınıp serbest kalmışlar ki niye şikayet ettiniz diye bir kez daha darp etsinler, hatta öldürsünler!



Hayır bu da değilmiş. Şort giyen kişi, genç kız değil, delikanlı. Yani erkek!



Ama Türkiye öyle bir noktaya geldi ki, İstanbul’un mutena semti sayılan ama şık sitelerin arkasında hemen dincilerin yoğunlaştığı Tarabya’da bir delikanlı şort giydiği için tehdit ediliyor, nişanlısı genç kadın ve ailesi ise darp ediliyor. Yeni Türkiye’ye hoş geldiniz, yakında sokağa çıkamayız biz bu ülkede! Cumhurbaşkanı boşuna mı 80 milyonu 50 milyona indirdi, artık geri kalan 30 milyonu insandan saymıyor bile!



Biraz huzur, biraz adalet, biraz demokrasi!



Öyle anlaşılıyor ki FETÖ darbe kalkışması sonrası Türkiye, dengeleri oturtmak adına, hak ve özgürlükler, demokrasi alanında, bir çağlayana doğru savrulan kano misali, savrula savrula geri gidiyor. Türkiye’nin artık çok partili bir demokratik sistemle yönetildiğini söylemek mümkün müdür? 15 Temmuz darbe girişimi anma törenlerinde görülen o ki, bu olay sanki ülkenin bütününe değil de iktidar partisine yapılmış ve mağduriyet senaryoları için yeni bir gerekçe oluşturmuş.



CHP’nin suçu ne?

Devamını Oku 

YORUMLAR

  • 0 Yorum