Fatih Terim Alaçatı'da adamlarıyla mekan mı bastı?

Bugün sosyal medyada yayılan iddialara göre; Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Alaçatı'da ortalığı birbirine kattı. Fatih Terim mekan bastı mı? Restoran sosyal medya hesabından ne dedi? Detaylar medyafaresi.com'da...

Fatih Terim Alaçatı'da adamlarıyla mekan mı bastı?
15 Temmuz 2017 - 20:25 - Güncelleme: 15 Temmuz 2017 - 21:03



Henüz resmi makamlarca doğrulanmayan iddiaya göre; iki damadı ve bir koruması ile birlikte damadına ait restoranın yanındaki Yüzevler'e giden Terim, hem Yüzevler'in sabihini hem de 5 çalışanını darp etti. Sandalyelerin havada uçuştuğu, yumrukların konuştuğu kavga sonrasında, yaralılar darp raporu aldı, karakola giderek şikayette bulundu.Sosyal medyadan olayı aktaran muhabir Kadir Çetinçalı, "Alaçatı'da ciddi kavga iddiası var; Fatih Terim 2 damadı ile birlikte Yüzevler Kebap'ına gitmiş ve orada büyük bir kavgaya girişmiş. Kavga, Terim'in damadının dükkanı ile Yüzevler Kebap arasına çekilen tente yüzünden çıkmış. Yüzevler Kebap'ın sahibi Selahattin Bey de Galatasaray Üyesi ve aynı zamanda TFF de görevi var." dedi.




Fatih Terim ve damatlarının bastığı iddia edilen restoranın sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı ve şu ifadeler kullanıldı: "Ey Fatih Terim gece 00:00'da adamlarınla Alaçatı'da alkollü olarak mekan basıyorsun. Bastığın mekandan koşa koşa kaçıyorsun. Buradayız! Umarız adalet isminin altında ezilmez."






Fatih Terim'in bugün karakola giderek ifade vereceği söylendi. Ancak bu konuda yetkililer, bir açıklama yapmadı.



YORUMLAR

  • 0 Yorum