Fikret Orman çok sinirlendim

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gençlerbirliği maçında stadı terk etmesine neden olarak takımın hırsını sahaya yansıtmamasını gösterdi.

Fikret Orman çok sinirlendim
15 Ekim 2017 - 14:23 - Güncelleme: 15 Ekim 2017 - 20:11
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2-1 kaybettikleri Gençlerbirliği maçında stadı terk etmesiyle ilgili açıklamalarda bulunurken Caner Erkin ve Anderson Talisca arasında yaşanan kavgaya da değindi.

Yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Orman, Gençlerbirliği maçındaki kazanma arzusunun düşük olmasına üzüldüğünü söylerken, “Üzüldüm tabii, çok üzüldüm. Maç kaybedersin kazanırsın sporun içinde olan şeyler. Ama kazanma arzusundan çok rahatsız oldum. İkinci yarıda kırmızı kart olması takımı etkiledi ama kötüydük.”dedi.

Takımın hırsını göstermediği için sinirlendiğini dile getiren Orman, “Rakip de dar alanda oynadı. Şanslılardı golü buldular. Bizim açımızdan kötü bir gündü. Beşiktaş’ın bir oyun hırsı vardır, onu her dakika yaşarız, onu görmedik onun için çok sinirlendim. Takım halinde kötüydük. Herkes kötüydü bence. Solu da, sağı da, önü de arkası da.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş`taki kötü gidişat dengeleri sarstı! Yönetimden flaş kararSpor Toto Süper Lig'de son 3 haftada 8 puan kaybeden ve oynadığı futbolla taraftarlarını şaşırtan Beşiktaş'ta gergin günler yaşanıyor. Siyah beyazlı yönetim Monaco maçına basına kadar konuşmama kararı aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum