Genç kadını taciz eden sapık fermuarı açık halde yakalandı

İstanbul’da Yenikapı- Hacıosman metro hattında genç kızı taciz eden kişi yakalandı. “Metro sapığı” hakkında cinsel tacizden 4.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Genç kadını taciz eden sapık fermuarı açık halde yakalandı
24 Eylül 2017 - 13:36 - Güncelleme: 25 Eylül 2017 - 00:29
İstanbul'da 32 yaşındaki Tülay B., işe gitmek için Yenikapı durağından metroya bindi. Birkaç durak sonra metroya binen bir erkek, genç kadının oturduğu koltuğun önüne geçti.

Elinde çanta olan kişi sürekli hareket ederek, genç kadının dikkatini çekmeye çalışıyordu. Gözlerini kaçıran genç kadını, ayağıyla dürterek rahatsız eden kişi bir müddet sonra genç kıza tacizde bulundu.

Olayın şokuyla birkaç durak giden genç kadın, Sanayi durağına geldiğinde aceleyle kapıya yönelip güvenlik görevlilerinden yardım istedi Tacizci, pantolonunun fermuarı açık şekilde yakalandı.

Kağıthane Polis Merkezi'ne götürülen Tunç A. adlı bu kişi Tülay B.'yi tanımadığını ve kendisine iftira attığını söyledi. İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından yürütülen soruşturma sonunda, Tunç A.'nın olayın çelişkili beyanlarla ikrar ettiğini ileri sürerek, "cinsel taciz" suçundan dava açtı. 4.5 yıla kadar hapsi istenen Tunç A., Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum