Genç kadının aşk üçgeni: Bir hafta kocasıyla, bir hafta sevgilisiyle..

Yaşanılan her ilişkinin kendine göre farklı bir tarafı vardır. Ama sizler için Daily Mail'den derlediğimiz bu ilişki hikayesi sizi fazlasıyla şaşırtacak. (Onedio - Aden Kahyaoğlu)

Genç kadının aşk üçgeni: Bir hafta kocasıyla, bir hafta sevgilisiyle..
19 Ağustos 2018 - 09:14




32 yaşındaki Finlandiyalı Sarra-Maria Karlström-Rantala ve 34 yaşındaki Ville bir rock barda tanıştıkları zamandan bu yana 11 yıldır beraberlerdi.



Bir yıl önce Sarra, 28 yaşındaki Jani ile de bir konser sırasında tanıştı ve arkadaş oldular. Sarra zamanla Jani'ye karşı bir şeyler hissetmeye başladı ve iki erkeğe karşı da bir şeyler hissettiği için ikisiyle de beraber bir ilişki yaşamak istedi.



 

 


Paylaş Tweetle Öne Çıkar

113

 








Hem Jani hem de Ville durum karşısında şaşkına uğramış olsa da, yürütebildiklerini gördüklerinden bu yana bu şekilde yaşamayı öğrendiler.



'Çok eşli olduğumu söyleyen bendim. Bu durum ikisi için de ilk başta şok ediciydi. İkisiyle de beraberim ama ikisi birbiriyle beraber değil. Yine de çok iyi arkadaş oldular. Finlandiya'da iki erkekle evlenmek yasal değil. Dolayısıyla ben de Ville ile evliyim ve 2020 yılında da Jani ile yasal olmayan ve arkadaşlarımız ve ailemiz arasında gerçekleştireceğimiz bir düğün töreni düzenleyeceğiz. Düğün gibi olacak ama rahip arkadaşımız olacak. Henüz hepimiz beraber yaşamıyoruz ama umarım yakında yaşayacağız. Ama hepimizin beraber işlettiği bir mekanımız var.'



 

 


Paylaş Tweetle Öne Çıkar

213

 








'Şu an Ville ve Jani birbirine yakın ayrı evlerde yaşıyorlar.'



'Ben de bir hafta Ville ile yaşıyorum, bir hafta Jani ile. Bu şekilde ilerliyoruz. Ama üçümüz çok fazla zaman geçiriyoruz. Ville bu yaşantıya alıştı ama Jani daha çok tek eşli olmak istiyor. Yine de yaşadığımız hayattan memnun.'



 

 


Paylaş Tweetle Öne Çıkar

313

 








Bu tarz bir ilişki Sarra için bazen problem olabiliyor. Çünkü ister istemez bazen kıskançlık gibi bir sorunla karşılaşabiliyorlar.



'Elbette bazen kıskançlık yaşayabiliyoruz ama şu aralar eskisi kadar fazla olmuyor. Bazen Ville veya Jani benimle daha fazla zaman geçirme düşüncesiyle diğerini kıskanabiliyor. Her şeyi açık açık konuşabiliyoruz ve kıskançlığı da en aza indirmek için bazen hep beraber zaman geçiriyoruz. Bizim için çok eşlilik, sevgi dolu bir ilişki yaşamak ve birbirine bağlı kalmak demek.'





YORUMLAR

  • 0 Yorum