Gitmek mi zor Gelmek mi zor Gel bunu Bayramcılara sor

Tatilcilerin dönüş çilesi başladı. En popüler tatil rotalarından veya memleketlerinden ikamet ettikleri bölgeye dönmeye çalışan vatandaşları sabır gerektiren bir süreç bekliyor. Kocaeli TEM Otoyolu'nda trafik durma noktasına gelirken, Çanakkale feribot iskelesinde yaklaşık 2,5 kilometrelik kuyruk oluştu. İşte bayram dönüşü trafik durumu!

Gitmek mi zor Gelmek mi zor Gel bunu Bayramcılara sor
03 Eylül 2017 - 20:31
Kurban Bayramı tatili nedeniyle araçlarıyla memleketlerine ve turitsik bölgelere giden tatilcilerin dönüş çilesi tatilin 3. gününde başladı. Kocaeli TEM Otoyolu'nda trafik durma noktasına gelirken, Çanakkale feribot iskelesinde yaklaşık 2,5 kilometrelik kuyruk oluştu. Yarın akşam saatlerine kadar Çanakkale Boğazı geçişlerinde yoğunluğun sürmesi bekleniyor. Bayramda tatilcilerin akın ettiği Bodrum'da ise dönüş yoğunluğu yaşanıyor. Bayram dönüşü nedeniyle Anadolu Otoyolu İstanbul istikameti Gerede-Karabük bağlantı yolundan itibaren trafikte yoğunluk var.

İstanbul yönünde dönüşe geçen tatilcileri taşıyan araçlar, Kocaeli TEM Otoyolunda trafiği durma noktasına getirdi. İzmit Bekirdere viyadükleri ile Gültepe tünelleri arasında başlayan yoğunlukta araçlar ağır ağır ilerliyor.

YOL DURUMU İÇİN TIKLAYIN

BODRUM'DA UZUN ARAÇ TRAFİĞİ 

Bayram tatili için Bodrum’a gelenler, bugünden itibaren geldikleri illere dönmeye başladı. Dönüş yoğunluğu ise bu sabahtan itibaren giderek arttı. Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile Emin Anter Bulvarı’nda zaman zaman 1 kilometreye varan araç kuyrukları oluştu. İki kilometrelik yolu 20 dakikada tamamlayan otomobiller Milas yönüne hareket etti. Milas-Bodrum Havalimanı’nda ise büyük hareketlilik yaşandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı havalimanında ek uçak seferleri düzenlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum