Seri katil Atalay Filiz yakalandı

Her yerde aranan seri katil Atalay Filiz İzmir'de yakalandı.

Seri katil Atalay Filiz yakalandı
12 Haziran 2016 - 09:57 - Güncelleme: 12 Haziran 2016 - 10:32
 

İstanbul ve Ankara’da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan seri katil Atalay Filiz, İzmir’in Menderes İlçesi’nde bir parkta yakalandı. Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da, Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı Ankara’da öldürdüğü ileri sürülen Atalay Filiz’in, İzmir’e kaçtığı saptandı. Geçen 29 Mayıs’ta İzmir’e gelen Filiz’in, 4 saat kafeteryada kaldığı; ardından bir üniversite öğrencisinin evinde 30 ve 31 Mayıs geceleri kaldığı ortaya çıktı. Görüntülerin televizyonlarda yayınlanmasından sonra durumu fark eden kafeterya sahibi ile üniversite öğrencisinin verdiği bilgiler doğrultusunda, polisin araştırmalarına da yön verildi. Ancak aradan geçen sürede çok sayıda ihbar geldi. Bütün ihbarları titizlikle değerlendiren polis, Atalay Filiz’i İzmir’in Menderes İlçesin’deki bir parkta yakalayarak gözaltına aldı.


Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova 3 yıl önce öldürülmüştü.

 


Göktuğ Demirarslan (sağda) ile Rus sevgilisi Elena Radchikova (solda) 3 yıl önce öldürülmüştü.


DHA muhabiri Taylan Yıldırım “Polis ekipleri bir ihbar üzerine Menderes’teki bir parkta Filiz’i yakaladı. Filiz’in kimliği istendiğinde çelişkili bilgiler verdiği bildirildi” dedi. Seri katil Atalay Filiz’in şu anda Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde olduğu öğrenildi.

İstanbul’da patronunun eşi, tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürdükten sonra Türkiye’de olduğu ortaya çıkan Atalay Filiz,  Ankara’da 2 kişinin katil zanlısı olarak aranıyordu. Filiz, 14 gündür kaçıyordu. Şimdiye kadar 3 kişiyi öldürdüğü kesinleşen Filiz'in, 17 Aralık 2011’den bu yana kayıp olan 26 yaşındaki eski sevgilisi Olga Seregina'yı da öldürmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum