1 liralık tuvalet parası yüzünden öldürüldü

İstanbul Sarıyer'de, Fırat Karanvil, 1 liralık tuvalet parası sebebiyle bıçak çektiği Şirvan Restoran'ın sahibi tarafından öldürüldü

1 liralık tuvalet parası yüzünden öldürüldü
20 Haziran 2016 - 14:25
 

Sarıyer, Maslak, Bilim Sokak, Üçyol Camisi'nde tuvaletçilik yapan 2 çocuk babası Fırat Karanvil, geçen cumartesi günü tabancayla göğsünden vurularak öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Emniyeti'ne bağlı Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayetin 1 liralık tuvalet parası nedeniyle işlendiğini belirledi.

BOZUK PARASI YOKTU



İddiaya göre, ünlü bir restoranın sahibi olan kayınbiraderlerini ziyaret eden Bayram A., öğlen saatlerinde Üçyol Camisi'nin tuvaletine girdi. Bozuk parası olmayan Bayram A., kasten yaralama, kötü muamele suçlarından kaydı olan tuvalet işletmecisi Fırat Karanvil ile tartıştı. İddiaya göre, bozuğu olmadığı için hakarete uğrayan Bayram A., kayınbiraderlerinin işyerine giderek parasını bozdurdu. Daha sonra Fırat Karanvil'in 1 lirasını vermek için tuvalete gitti. Bu sırada tartışma yeniden alevlenince Fırat Karanvil bıçak çekerek, Bayram A.'nın üzerine yürüdü.

TABANCAYLA VURDU



Eniştelerinin hakarete uğraması üzerine, Selahattin İ.(32) ve Mustafa İ.(25), silah alarak, Fırat Karanvil'in yanına gitti. Karanvil'le tartışan 2 kardeşten Selahattin İ., kardeşinin getirdiği tabancayla Fırat Karanvil'i vurdu. Sağ göğsüne kurşun isabet eden Karanvil kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

TUTUKLANDI



Olayla ilgili Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Mustafa İ. ve ağabeyi Selahattin İ. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Selehattin İ. tutuklanırken, kerdeşi adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum