Şokkk...Mustafa Denizli istifa edebilir

Denizli'nin, bugün başkan Özbek ile yapacağı görüşmede kalması yönünde bir ısrar ve tam destek görmemesi halinde istifasını açıklaması bekleniyor.

Şokkk...Mustafa Denizli istifa edebilir
29 Şubat 2016 - 08:54
Tecrübeli teknik adamın dün akşam istifa konusunda yaptığı açıklamalar şöyle:

“İlk geldiğimde bir cümle sarfetmiştim. ‘Kariyerimde bir yara alacaksam, bu camia içinde alırım’ diye... Bunu da hissediyorum. Eğer kariyerimde bir yara aldıysam, bu Galatasaray için helal olsun. Göreve ilk başladığımda neden bu ifadeyi kullanmıştım? Çünküzor bir dönemde takımım beni göreve çağırmıştı. Ben de kabul ettim.”



“27-28 yıldır bu meslekteyim. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yoğun bir çaba harcamadım. Fakat bunlar yeterli olmayabiliyor. Düşündüklerinizi gerçekleştiremeyebiliyorsunuz. Aslında ocak ayında bazı adımlar atmak niyetindeydik başkanımızla, bunu gerçekleştiremedik. Takımın lideri benim, baş mesul de benim.”

KİM NE İSTERSE ONU ALGILASIN

“Benim antrenörlük kariyerim başarılarla dolu. Ama zaman zaman başarısızlık da olabilir. Bu tablo da bu durumu gösteriyor. Bütün bunları değerlendirmem gerekir. Ben de bunu yaptım. (Görevi bıraktınız mı, sorusu üzerine), kim ne algılarsa algılasın. Biraz önce başkanımızla görüştüm. yarın (bugün) başkanımızla oturup birlikte bir değerlendirme yapacağız.”

“Saygısızlık olmasın diye bunu başkanımızla paylaşacağım. Kendi değerlendirmemi paylaşacağım. Yarın (bugün) bunlar netlik kazanır. Her kararda bir hayır vardır. Ben kendi kararımı kendi içimde verdim. Onlarla da paylaşacağım. Kendi kafamdaki şeyleri hayata geçireceğim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum