Hâkimlere emir veya görev verirseniz ne olur?

Çanakkale'den bir okur, "Dört beş milyon Rus, uçak düşürme olayından sonra Türkiye'de tatil yapmaktan vazgeçerken, 18 Türk adası ve çok sayıda kayalığı işgal eden Yunanistan'a tatile giden binlerce Türk var! Siz bilirsiniz ama Yunanistan'a akın akın tatile giden vatandaşlarımızı biraz eleştirseniz çok isabetli olacaktır... Nerede kaldı milliyetçilik, vatanseverlik?" diye yazdı.

Hâkimlere emir veya görev verirseniz ne olur?
05 Eylül 2017 - 12:48 - Güncelleme: 06 Eylül 2017 - 12:10
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ise "Sivas Kongresi'nde hâkim olan millî birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu, günümüzde de milletimize, bayrağımıza, vatanımıza ve devletimize yönelen tehditler karşısında en büyük gücümüzdür." dedi. 

Hali vakti yerinde olan Türkler, Yunanistan'a ve özellikle Ege'deki adalara tatile giderken, hangi duyguları taşıyor bilemem. Sormak gerekir. Fakat Sivas Kongresi'ne hâkim olan millî birlik ruhu, bugün de geçerli olsaydı, Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti, Yunanistan'a, 2004 yılından itibaren, 18 Türk adasını ve kayalıkları terk eder miydi? Ayrıca Anayasa Mahkemesi Başkanı'nın, yürütme erkinin başı önünde eğildiği bir ülkede bu vahim toprak kaybının hesabı sorulabilir mi?

***

Haber Türk'te yer alan bir habere göre, Türkiye'den, 1 milyon doların üzerinde mal varlığına sahip 6 bin kişi farklı ülkelere yerleşti.

Türkiye'yi terk eden veya terk etmek zorunda kalanların hepsi herhalde FETÖ'cü değil! Veya hepsinin millî birlik ruhundan yoksun olduğunu söylemek zor.

 

Devamını Oku 

YORUMLAR

  • 0 Yorum