Hangi işi yapan erkekler yatakta daha iyi? İlginç araştırma

Farklı meslek gruplarına sahip eşleri olan evli kadınların katıldığı bir araştırmada, mesleklere göre erkeklerin cinsel hayatları araştırıldı. Yapılan araştırmalarda mesleklere göre değişkenlik gösteren seks hayatı sizleri de oldukça şaşırtacak. İşte hangi meslekteki erkekler yatakta ne kadar iyi sorusuna cevap niteliğinde olan bilgiler… Sanatçılar ve sanatla uğraşanlar Yatakta en iyi olan meslekteki erkekler sıralamasında inşaatçılar ikinci sırada yer alıyor.

Hangi işi yapan erkekler yatakta daha iyi? İlginç araştırma
25 Ekim 2017 - 11:56





İnşaatçılar %58'i haftada 2 kereden fazla seks yapıyor. %66'sı sarılmayı seviyor ve %57'si sekste "mükemmel" veya "oldukça iyi" olarak değerlendiriliyor.




Müdürler Yüzde 30 oranında en iyi seks yapan meslek grupları arasında yer alıyor. Ancak müdürlerin otoritesi yatakta da kendini gösteriyor. %30'u eşlerinin bu gece olmaz sözünü asla kabul etmiyorlar.




Fabrika işçileri Eşlerine göre %59'unun seks hayatı daha iyi olabilir. %20'sinin eşleri ise seks hayatlarından hiç memnun değil. Ancak seks konusunda oldukça maceracılar ve %36'sı yeni pozisyonlar denemekten çekinmiyor.




Polisler, postacılar, itfaiyeciler Üniformalı çalışanların %85'i sekste ortalamanın baya üzerinde yer alıyorlar. Ancak %25'i ön sevişmeyi reddediyor.




Mühendislerve mimarlar Ön şevişmede %90'ı gayet iyi olarak değerlendiriliyor. Ancak sadece %70'i yatakta eşlerini tam anlamıyla tatmin edebiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum